Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Днешната закуска беше такава уникално сладка и вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря ви че харесвате рецептата.
Ваня Георгиева коментира:
Добавя се съвсем малко, дори ние повече използваме белия млян пипер защото е по ароматен и не дразни на стомаха.
Ваня Георгиева коментира:
На края когато се дръпнат от котлона.
Ваня Георгиева коментира:
Да и с фини кори става много добре но по малко плънка трябва да се слага.
Ваня Георгиева коментира:
Да ти кажа честно мъжът ми като я донесе погледнах скептично и дори казах няма да я кусам. Но той каза ще съжаляваш не си яла такава вкусотия. Наистина на вкус е по различна от печурките. След 2 дни донесе още една голяма която бланширахме.
Ваня Георгиева коментира:
Интересно се е получило.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Катя!
Ваня Георгиева коментира:
Джанките са само за цвят според мен. :)
Ваня Георгиева коментира:
Уникална рецепта ще я направя дано се получи точно така.
Ваня Георгиева коментира:
Най вкусното от свинското :)
Ваня Георгиева коментира:
За нашето семейство е много вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Не мога да се реша да кусам. Като знам какво е.:(
Ваня Георгиева коментира:
Пак е вкусна но тогава вече има вкус на топла тънка питка със сирене и кашкавал.:)
Ваня Георгиева коментира:
Децата искаха на тиган, мъжа на плоча а аз във фурна, и познайте- и на фурна и на тиган правихме. И в двата варианта е вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
И с тиквички и с патладжан става добре.
Ваня Георгиева коментира:
Аз също мислих да попитам но ми беше неудобно, не искам някой да си мисли че се заяждаме.