Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
За такава салата не бих се сетила. Интересно предложение.
Ваня Георгиева коментира:
Много добра рецепта с извара никога не съм правила хлебни изделия.
Ваня Георгиева коментира:
С лапад дали ще се получи.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Стефи, не знаех за цвета.
Ваня Георгиева коментира:
Вчера правих филе със сусам само без оцета, стават уникални.
Ваня Георгиева коментира:
Хубава рецепта само дето от захарта не мога да видя как са точно оформени.
Ваня Георгиева коментира:
Малко може да ви се вижда че са препечени но са дебелички и на барбекю така стават.За да не са сурови отвътре трябва са добре запечени.
Ваня Георгиева коментира:
Като си ги посолила преди това защо слагаш и сол в брашното?
Ваня Георгиева коментира:
Чубрицата я слагам докато се готви, за малко аромат а магданоза на края.
Ваня Георгиева коментира:
А белтъка на сняг ли го правиш или по течен.
Ваня Георгиева коментира:
Никога не съм правила тази комбинация,трябва да пробвам скоро.
Ваня Георгиева коментира:
Хубава презентация!
Ваня Георгиева коментира:
Вкусно изглеждат.
Ваня Георгиева коментира:
Когато искат да узрее се слага в буркан със сол и после се пасира. Но така го изхвърли по добре.
Ваня Георгиева коментира:
Нищо му няма ако е дълбоко замразен във фризер.
Ваня Георгиева коментира:
Исках да не е само бисквити и млечно нишесте. И плодчета може да се подредят.:)
Ваня Георгиева коментира:
На разрязан нямате ли снимки.