Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Тази рецепта според вас кратка ли е?
Ваня Георгиева коментира:
В продуктите няма месо а после се пише за него явно е техническа грешка.
Ваня Георгиева коментира:
Който обича ястия със сладко кисел вкус пробвайте тази пица има невероятен вкус.:)ананаса придава този приятен вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Чълпър какво е това наименование, и аз така ги приготвям и са си класически заляти яйца, яйца на очи или по панагюрски. Във водата сипвам 1 л. оцет.:)
Ваня Георгиева коментира:
А това тъмното което се вижда на снимката какво е, сладко някакво ли или сушени плодове, пише моркови но не ми прилича на тях.
Ваня Георгиева коментира:
Много ми харесват и на визия и рецептата, аз също правя все със кисело мляко както е тук но мисля че с прясно стават по сочни, как мислите и пробвалили сте.
Ваня Георгиева коментира:
Никога не бях чувала такова име и ми стана интересно не знаех че е турско ястие. :):):)
Ваня Георгиева коментира:
Хората с болно сърце и високо кръвно е много полезно да консумират този плод. От личен опит знам.
Ваня Георгиева коментира:
И аз често ходя през лятото за риба, хем рибка хем на пикник със всичките му тертипи.:) Има почти подобна риба на визия и при нас и казваме кабакулак. Тези риби са с вкусно месо но към опашката вече мисля да не си играя да ги пържа, страшно много кости има.:)
Ваня Георгиева коментира:
Когато е настърган лука не се усеща на допир а само на вкус. На нас така ни харесва а и леля ми беше така ми казала рецептата и така я правя.:)
Ваня Георгиева коментира:
Какво значи лахмаджун? За първи път го чувам, поне в нашия край не наричаме така нищо, явно при вас е само.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусна рецепта, вместо кайма може да сложа на ситно нарязан колбас и кашкавал примерно.:)
Ваня Георгиева коментира:
Амонячната сода дави само до като се пекат. После няма мирис изпарява се и стават мекички от нея.
Ваня Георгиева коментира:
Много хубаво са бухнали, точно както трябва да се получи с това тесто.
Ваня Георгиева коментира:
Локума не пада ли на дъното и да се залепи. Веднъж правих но трудно отлепих кекса. Може би трябва по късно да го добавя.
Ваня Георгиева коментира:
И на мен повече ми харесват без пълнеж защото ми става много сладко. Понякога отгоре ги нашарвам със течен шоколад или някаква глазура, но съвсем малко.
Ваня Георгиева коментира:
С мая вместо бакпулвер дали ще се получи пак добре?