Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Пробвайте и салата със марули и ягоди. Страхотна е!
Ваня Георгиева коментира:
Сваля се от котлона и тогава се потапя месото.
Ваня Георгиева коментира:
Когато нямате много време да овкусите месото и чакате гости примерно е много подходяща. Не се завира а се затопля. Топла по бързо прониква в месото и се овкусява все едно е стояло часове. :)
Ваня Георгиева коментира:
Липсата на брашно е явно техническа грешка. аз също много ги харесвам и преди години правех често.
Ваня Георгиева коментира:
Така е Сия, права си аз всичко което пържа го изцеждам първо на хартия. Не обичам да ми плува храната в мазнина.:)
Ваня Георгиева коментира:
Браво Вили много добра рецепта и много хубав се е получил. Моя само е без семена.
Ваня Георгиева коментира:
Вили миналата година пак правих но беше 1:1 и стана супер с цели ягодки защото бяха дребни, а тази купих 2:1 много съм доволна, желира се малко и на мен и моето семейство много им харесва. Вари се само 5 минути като се изсипе захарта. Пробвай няма да съжаляваш.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Илияна. :)
Ваня Георгиева коментира:
И на мен не ми допада тази рецепта, явно имаме различни вкусове.
Ваня Георгиева коментира:
И този вариант е много вкусен. Аз днес направих от надупените :) с много масло стават разкошни.
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се че ти харесва, можеш да комбинираш и със други меса но задължително да има някакво пушено дава по добър вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Някой хора ги потапят в горещия сироп, но аз чакам толумбичките да изстинат и сиропа да не е много горещ но не и изстинал нацяло.
Ваня Георгиева коментира:
Много добра билка често я използвам за жабурене, стяга венците и има много добър ефект. Промивките са много полезни с нея.
Ваня Георгиева коментира:
И на мен са ми любими друг е вкуса със топеното и кашкавала.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря ви! Аз също харесвам лимоновия вкус но в момента нямах за да добавя.:)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Стефи и аз се радвам че ми се получиха този път най добре от всички до сега, но и аромата на лимон е много приятен.
Ваня Георгиева коментира:
Дори и самото оформяне на фитили и възли пак си е месене.:) В рецептата няма ли яйца.
Ваня Георгиева коментира:
Коя подправка най много ви допада за боб яхния - джоджен или чубрица?