Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Трябваше и него да опишеш как си го приготвила.:)
Ваня Георгиева коментира:
Освен картофите с яйцето какво друго има на снимката?
Ваня Георгиева коментира:
Тази рецепта се прави със пресни картофи които само се измиват и пекът с тънката им кожичка.
Ваня Георгиева коментира:
Само дафиновия лист не бих добавила. Не ми се връзва с гъбите.
Ваня Георгиева коментира:
Сега забелязах за листата от симполия(теменужки) не е желателно да се използват, те съдържат вещества които може да причинят алергии, като се скъсат тече сок от тях. Виждам че са за декорация но имат и допир със скрежината.Просто съвет.:)
Ваня Георгиева коментира:
Аз съм правила но добавям нарязани тънки ивици кашкавал. Пробвай вкусно е.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! И на мен на такива ми заприличаха но си помислих и за захарни .
Ваня Георгиева коментира:
А декорацията от зелени листенца каква е? Захарни или не.
Ваня Георгиева коментира:
Пробвайте със шунка или от вакумираното пушено филе,бут или флейка. По сочно става. Но и така сигурно е много вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Аз отделно си правя кисело мляко със чесън и копър със малко олио и всеки си добавя към тях ако желае.
Ваня Георгиева коментира:
Да ако може да го видим разрязан на парче защото много харесвам сладкиши със орехи.
Ваня Георгиева коментира:
Соевия сос съм писала че само се напръскват леко за да се навлажнят малко и после за да може да полепне брашното. Дори моите мъже в къщи казаха че им са малко безсолни и искат другия път да добавя някоя суха зеленчукова подправка.:)
Ваня Георгиева коментира:
За втори път правя но все със галета, иска ми се другия път да ги пробвам със панировката с бира, да станат пухкави като понички.:)
Ваня Георгиева коментира:
Парфето ви изглежда много апетитно. Правила съм 2-3 пъти и все не ми се получава. къде бъркам не зная дали желатина нещо не правя както трябва.
Ваня Георгиева коментира:
Трябваше да я кръстиш Детска салатка, много ще се радват децата. :)
Ваня Георгиева коментира:
Не се ли кисне за кратко във вода със малко оцет.
Ваня Георгиева коментира:
Много ми харесват по каквато и рецепта да са приготвени.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря ви! Аз също благодаря за рецептата на Сия от нея взех идеята и добавих филето и топеното сирене.