Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
Сложихме го при левурдата за тази разядка
Rositsa Ivanova коментира:
с 250 мл бира ли се усеща само вкус на бира?
Rositsa Ivanova коментира:
250-300 мл пише за кебапчетата
Rositsa Ivanova коментира:
Сложете си репички в зелената салата, ако обичате. Класическата пролетна зелен салата е с репички
Rositsa Ivanova коментира:
Добавен е спанакът към печеното агнешко с ориз и спанак
Rositsa Ivanova коментира:
Нали е кето баничката ...няма брашна тук, има разбити белтъци :)
Rositsa Ivanova коментира:
с 1/2 среда на бял хляб ще се получи сос Скордаля
Rositsa Ivanova коментира:
До 3 часа печете - зависи от боба. Може и авторката на рецептата да поясни при желание
Rositsa Ivanova коментира:
Догоре, все пак бобът трябва да се свари
Rositsa Ivanova коментира:
Сложете, ако искате :) Може малко мед или захар, но рецептата е без
Rositsa Ivanova коментира:
Този тук боб явно е с чубрица - вие я заменете с джоджен :)
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, за тези пайове се сипват сурови бобени зърна и така се пече първо тестото, за да не се раздуе
Rositsa Ivanova коментира:
Обичайно пиле се пече около 1 час или час и 15 мин, ако е по-голямо
Rositsa Ivanova коментира:
Авторката да даде малко повече пояснения дали се вари и отцежда старателно и така се готви после
Rositsa Ivanova коментира:
Някой просто не е прочел описанието :)
Rositsa Ivanova коментира:
В описанието на киша пише, че може мляко или сметана
Rositsa Ivanova коментира:
Добавено е описанието за ориза към тас кебапа
Rositsa Ivanova коментира:
Претупана беше, верно, но я оправихме рецептата за свинската яхния с картофи и зелен боб