Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
Останалата плънка се доразбива с него и се заливат отгоре тиквичките
Rositsa Ivanova коментира:
Към базови рецепти може да добавите каквито и да е подправки на вкус
Rositsa Ivanova коментира:
С нищо, то е част от рецептата за тези японски палачинки
Rositsa Ivanova коментира:
6 с.л. ли е нишестето в рецептата за палачинки?
Rositsa Ivanova коментира:
Всичко може, но тогава се получава друга рецепта за палачинки ;)
Rositsa Ivanova коментира:
Може би повечко брашно да сте добавили или маслото да е по-малко
Rositsa Ivanova коментира:
Използвайте ябълков оцет и печете на 180 градуса
Rositsa Ivanova коментира:
Доварява се за 5-10 мин, не се вари общо толкова
Rositsa Ivanova коментира:
Едно време беше важно да плува в мазнинка, за да е вкусно :) Маслото може да е 250 г за 2 пакета кори :)
Rositsa Ivanova коментира:
Пробвайте с 1 ч.ч.
Rositsa Ivanova коментира:
Най-добре кръгли какаови бисквити
Rositsa Ivanova коментира:
По избор - ванилия, ром, лимон за рецептата за сладко от тиква
Rositsa Ivanova коментира:
Това, което е плънка за баницата, се нарича кексово тесто в случая
Rositsa Ivanova коментира:
Захарта може да е на вкус в щрудела - някои не обичат много сладко, защото сортът ябълки също може да е сладък. Сиропирайте изстинал сладкиш с горещ сироп по желание
Rositsa Ivanova коментира:
Брашното е коригирано в рецептата за реване. Благодаря :)
Rositsa Ivanova коментира:
Зависи какъв подсладител решите да използвате - например 2 с.л. стевия може да са достатъчни, защото 1 с.л. стевия се равнява на 4 с.л. захар по дефиниция
Rositsa Ivanova коментира:
Трябва добре да разбиете и да сварите бозата, за да не се утаява - а и така може да стане по-гъста. Чашата е стандартно 200 мл
Rositsa Ivanova коментира:
Става с това количество брашно кексът - това е 1 ч.ч. брашно