Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
Запържва се първо в маслото преди брашното
Rositsa Ivanova коментира:
Може да сложите 1 пакетче, но шареният кекс с тези разбити белтъци ще се получи и без
Rositsa Ivanova коментира:
В прясно мляко не се слага сода бикарбонат - тя е, когато рецептата за палачинки се прави с кисело мляко
Rositsa Ivanova коментира:
И аз харесвам тази зеленчукова гарнитура
Rositsa Ivanova коментира:
Е, то пък хептен не ви се е получил отникъде. Аз съм приготвяла този чийзкейк и е много вкусен
Rositsa Ivanova коментира:
Точно така - пише в продуктите в рецептата за Янкина салата
Rositsa Ivanova коментира:
Защо се бунтувате и отричате, че е вкусно :)
Rositsa Ivanova коментира:
Не се споменават тави в рецептата за домашно сирене - важно е да затиснете с нещо тежко
Rositsa Ivanova коментира:
Аз лично ги навивам от широката за тази баница на розички
Rositsa Ivanova коментира:
За тази леща чорба червеният пипер се слага малко преди края на готвенето
Rositsa Ivanova коментира:
Участват вече :)
Rositsa Ivanova коментира:
Според мен, а и от снимките се вижда, че е като витата торта от едно време. Лентите блат се редят изправени на охлюв и слепени хубаво с крем в тази кето торта
Rositsa Ivanova коментира:
Слага се капак, не се пече от двете страни пицата
Rositsa Ivanova коментира:
Ще чакаме отговор от авторката за подобрения на този блат за пица с овесения ядки
Rositsa Ivanova коментира:
1/2 ч.ч. олио има в кекса
Rositsa Ivanova коментира:
Карамелизираните портокали, напоени с горещ карамелен сироп, с който изстиват
Rositsa Ivanova коментира:
Изяжте си ги, ако не са се побрали в плънката за рулото Стефани