Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Симона»Моите коментари
Симона
Симона
Новак

Моите коментари

Симона коментира:
Не знам как да редактирам а и няма какво да редактирам всичко е описано както съм го правила само съм изпуснала че се пече на 140 градуса за два часа на водна баня
Симона коментира:
Истината е в печенето печен е на 140 градуса за два часа и гледах водата да не заври това е най важното при крем карамел винаги го пека по този начин и се получава без шупли
Симона коментира:
Пекох на 140 градуса за два часа за да не се образуват шупли и гледах да не заври водата това е истината за да няма шупли крема да се пече много и бавно
Симона коментира:
Има масло разтопено
Симона коментира:
Да наистина съм забравила да спомена че е намазана с жълтък но в самото тесто няма яйца
Симона коментира:
Много меки остават слес изпичане