Сергей Анчев
Сергей Анчев
Готвач

Моите коментари

Сергей Анчев коментира:
Все пак не беше ли редно да споделите колко подправки слагате. Защото струва ми се те са основното във вашата рецепта.
Сергей Анчев коментира:
Рецептата е хубава но сигурно шаранът трябва да се обезкости преди да се сложи в тенджерата за втори път.
Сергей Анчев коментира:
Направих тези пирожки. Освен оригиналната, сложих още два вида плънка - кълцано и задушено пуешко месо с чесън и майорана и задушен праз със сирене. и ги изпържих в царевично масло, защото нямах друго. Резултатът беше превъзходен. Много добра рецепта.
Сергей Анчев коментира:
Снимката не съответства на рецептата!
Сергей Анчев коментира:
Чудесна рецепта. От много години правя наденици по много близка до тази рецепта. Винаги са отлични. Слагам по-малко сол-22гр. на килограм месо.
Сергей Анчев коментира:
2 л. течност и 1 Кг. шкембе,което се е свило при варенето. Без сгъстител. Много рядко. Да няма грешка?
Сергей Анчев коментира:
А къде са подправките? Май само хабим материала.
Сергей Анчев коментира:
Извинявам се но това вече сме го чели. Явно сте го преписали от някъде.
Сергей Анчев коментира:
Превъзходно телешко.Много добре са балансирани подправките.Браво!
Сергей Анчев коментира:
Пангасиус не се внася само от Виетнам. Много вкусна риба. Подлежи на всякаква обработка. Понякога трябва да се махне мазнината.
Сергей Анчев коментира:
Хубав начин за приготвяне на рибно филе. Аз сложих счукан чесън в панировката както и малко суха мащерка. Добре се получи.
Сергей Анчев коментира:
Непременно ще го пробвам, когато намеря прясно агнешко. Но ще сложа тъмна ирландска бира.