Гъбар съм от 40 г. Събирал съм гъби на 3 континента. Авторът на тази статия или не познава материята,
или прави проста компилация. Ако въпросът не беше толкова сериозен щях да подмина всичко с усмивка.
При стерилизиране киселите краставички не трябва да се загряват повече от 80 гр. Най-добре процесът да се контролира с кухненски термометър. При посочените от Вас условия те винаги ще бъдат меки, а не хрупкави. От тази гледна точка за мен статията Ви е абсолютно безполезна.
Хубава рецепта. Но според заглавието очаквах всичко да е увито в златисти нишки или със сърмена бродерия. Това в реда на шегата. Надявам се, че е правописна грешка.
Че е селско , хубаво. И може би е е вкусно ястие.
Ама моля Ви се колега, защо решихте че е "дроб сарма".
Справете се с българския правописен и тълковен речници
и ако ще измисляте ново ястие кажете какво е.
Моите коментари