Сергей Анчев
Сергей Анчев
Готвач

Моите коментари

Сергей Анчев коментира:
Гъбар съм от 40 г. Събирал съм гъби на 3 континента. Авторът на тази статия или не познава материята, или прави проста компилация. Ако въпросът не беше толкова сериозен щях да подмина всичко с усмивка.
Сергей Анчев коментира:
Не е зле да знаете, че мусаката е арабско ястие, което се е трансформирало на Баланите.
Сергей Анчев коментира:
При стерилизиране киселите краставички не трябва да се загряват повече от 80 гр. Най-добре процесът да се контролира с кухненски термометър. При посочените от Вас условия те винаги ще бъдат меки, а не хрупкави. От тази гледна точка за мен статията Ви е абсолютно безполезна.
Сергей Анчев коментира:
Рецептата е хубава и практична. Но обяснете ми защо смятате , че е класическа?
Сергей Анчев коментира:
Ама то голямо преписване пада. Може ли авторът да каже откъде са снимките. Защото аз ще му кажа.
Сергей Анчев коментира:
Страхотна статия. Накъде отива този сайт.
Сергей Анчев коментира:
Вие за джинджифилова бира чували ли сте. Това е 30 % от световната консумация.
Сергей Анчев коментира:
Малко сте далеч от руските сосове.
Сергей Анчев коментира:
Вижте, черните миди не трябва да се разклащат, особено пък интензивно и на силен огън. Ще има да хрупате после.
Сергей Анчев коментира:
Много хубави рецепти. Но все пак е по-добре да се използва киселец.
Сергей Анчев коментира:
Много хубаво ястие. Чиста, добре премерена рецепта. Испанците слагат и доста кориандър.
Сергей Анчев коментира:
Не бих налял вода, а бульон. Така ще е по-вкусно. И това не е "сърма", а "сарма".Сърма е нещо съвсем друго.
Сергей Анчев коментира:
Чудесна рецепта. Имам претенции към заглавието. Според мен това е "сарма". "Сърма" е нещо друго.
Сергей Анчев коментира:
Чудесна рецепта. Но ако я бяхте увили в златисти нишки, щеше наистина да се казва "сърма", а не "сарма".
Сергей Анчев коментира:
Хубава рецепта. Но според заглавието очаквах всичко да е увито в златисти нишки или със сърмена бродерия. Това в реда на шегата. Надявам се, че е правописна грешка.
Сергей Анчев коментира:
Колега, Рецептата Ви е повече оризова отколкото агнешка. И моля, не бъркайте понятията "сърма" и "сарма". Много са различни.
Сергей Анчев коментира:
Едва ли ще можете някого да убедите, че преди 50г., в което и да е българско село, някой е готвил дроб сърма със свинска или телешка кайма.
Сергей Анчев коментира:
Че е селско , хубаво. И може би е е вкусно ястие. Ама моля Ви се колега, защо решихте че е "дроб сарма". Справете се с българския правописен и тълковен речници и ако ще измисляте ново ястие кажете какво е.