Сергей Анчев
Сергей Анчев
Готвач

Моите коментари

Сергей Анчев коментира:
Как се пекат? На 160 гр. или 230 гр. - Това според мен е много важно.
Сергей Анчев коментира:
Надупени или не, но рецептата си я бива.
Сергей Анчев коментира:
Не може слагате яйца върху пъстърма. Може и да се натровите. Ако не сте на ясно пъстърмата за да стане крехка са и нужни 1-2 месеца.Пълни глупости пишете. Ще натровите хората.
Сергей Анчев коментира:
Така не се готви фазан. Някога готвили ли ли сте фазан?
Сергей Анчев коментира:
След един час не само, че няма да се дели месото от костите, но и няма да може да го сдъвчите. Корегирайте си рецептата, моля.
Сергей Анчев коментира:
Не може зе 30 мин. да сварите идеално петел. Ако искате използвайте ядрена тенджера. Само заближдавате хората.
Сергей Анчев коментира:
Това откъде го измислихте. За да сварите петела, както и кокошката трябва да добавите киселина. Зелева чорба, лимон, оцет. Иначе има да чакате да се свари...
Сергей Анчев коментира:
Пълни глупости. Малко сте се престарали!
Сергей Анчев коментира:
Майстор сте, очевидно, но защо наричате хубавата българска наденица " луканка " не мога да разбера.
Сергей Анчев коментира:
Хубава рецепта. Не мога да разбера защо я наричате " луканка ".
Сергей Анчев коментира:
Извинете, но след 5-7 дни няма да имате пастърма, а полу- сурово месо.
Сергей Анчев коментира:
Нещо не сте на ясно с материята, за която пишете. След алкохолната ферментация вие добавяте мед, което разваля работата
Сергей Анчев коментира:
Много е вероятно по тази рецепта да се получи не оцет, а просто едни вкиснали ябълки, които много хора вземат за оцет и го пият за здраве...
Сергей Анчев коментира:
Това не е оцет, а просто едни вкиснали ябълки
Сергей Анчев коментира:
Краставичките не могат да останат хрупкави, след като са загрети над 80 гр. Моля използвайте термометър и си коригирайте рецептата.
Сергей Анчев коментира:
Разкошна супа. Браво на готвачката!
Сергей Анчев коментира:
Сия, страхотна рецепта! Ама къде да го отстрелям това пиле?