Рецептата е точна. Ако забелязвате месото е разфасовано и може добре да се изпече за посоченото време. Освен това авторът съветва да проверите за степента на печене.
Колежке/колега използвайте по - "меки" сортове картофи, като импала, провенто, маркиз.
Ще се сварят превъзходно и много по-добре ще поемат вкуса на месото, зеленчуците и подправките.
Колега просто използвайте по - "меки" сортове картофи като импала, провенто, маркиз.
И си сменете тенджерата - препоръчвам Ви дебела чугунена тенджера.
Колежке, мога да Ви препоръчам една книга
More fast food my way
Jacques Pepin, 2008 г.
Има я като електронно издание.
Няма защо да откривате топлата вода.
По-добре четете повече.
Колега, мога да Ви препоръчам една книга
More fast food my way
Jacques Pepin, 2008 г.
Има я като електронно издание.
Няма защо да откривате топлата вода.
По-добре четете повече.
Ястието е много вкусно,но - названието капама има турски произход -
kapama - затваряне. Коренът на думата е kapali - затворен. Не виждам
кое му е затвореното, освен ако не го затваряте под ключ за да не се
изяде предварително, защото е много вкусно.
Ястието е много вкусно,но - названието капама има турски произход -
kapama - затваряне. Коренът на думата е kapali - затворен. Не виждам
кое му е затвореното, освен ако не го затваряте под ключ за да не се
изяде предварително, защото е много вкусно.
Моите коментари