Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Daniela»Моите коментари
Daniela
Daniela
Новак

Моите коментари

Daniela коментира:
Направих я,стана много вкусно. Само не разбрах лютата чушка слага ли се или не, никъде не пише.
Daniela коментира:
Някой пробвал ли е тази рецепта?
Daniela коментира:
Аронията сушена или сурова?
Daniela коментира:
Спазих точно рецептата, но белтъците не можаха да станат на сняг :( Някой може ли да ми каже къде са тънкостите, очевидно нещо не правя както трябва. Не съм правила целувки до сега и не знам спецификата. Благодаря предварително.
Daniela коментира:
Освен всичко това ликопенът, съдържащ се в доматите има противотуморни свойства.
Daniela коментира:
Някой може ли да сподели какви ястия е пробвал с кардамон и как се получава на вкус. Аз си купих, но все още се чудя как да го използвам.
Daniela коментира:
Станаха чудесни, препоръчвам ги :)
Daniela коментира:
При мен тестото стана много твърдо, спазих пропорциите от рецептата точно, не знам защо така се получи...
Daniela коментира:
Крайно време беше някой да ги постави на мястото им. Работила съм в кухнята на Макдоналдс и знам как се приготвят въпросните "вкусотии". Толкова са безцеремонни и нагли... надявам се повече хора да си отворят очите и да не водят децата си там, обричайки ги по този начин на затлъстяване.
Daniela коментира:
Ако се добави малко лимонена киселина към зелето, то става като кисело зеле.
Daniela коментира:
Аз също ги направих, наистина се получават чудесно :)
Daniela коментира:
става много приятно, наистина :)
Daniela коментира:
Умората след хранене или по-скоро желанието за дрямка, е свързано с покачването нивото на захар в кръвта, следствие от нахранването.Това е нормално чисто физиологично състояние и както и да се опитваме да го избегнем, докато не се нормализират кръвно-захарните нива от самосебе си, няма как да стане :)
Daniela коментира:
При мен изпичането се получи на градусите и за времето, които са описани в рецептата.
Daniela коментира:
Получи се много вкусно.Аз добавих настъргани ябълки, поръсени с канела отгоре върху кекса и стана много хубаво. Предполагам , че бакпулверът в рецептата е изпуснат по погрешка.
Daniela коментира:
Аз я правя като мюсли- накисвам я в мляко и на сутринта й слагам канела и малко мед, но въпреки това ми е някак си безвкусна.