Моите коментари

Албена Асенова коментира:
В комбинация с кисело мляко става перфектна вечеря.
Албена Асенова коментира:
Със свинска мас стават много пръхкави.Ще ми допаднат.
Албена Асенова коментира:
Одринските са правоъгълни и са по-дебели.Те както разбирам са подходящи.
Албена Асенова коментира:
Всичко хубво,ама според мен маргарина е по-добре да се замени с краве масло.
Албена Асенова коментира:
На снимката точките изглежда са от майонеза или сирене,но това няма значение ефектът е постигнат.
Албена Асенова коментира:
Много вкусно!Аз обаче към майонезата почти винаги добавям и малко кисело мляко за да стане по-лека.
Албена Асенова коментира:
Много ми допадат маринати с мед.Освен невероятен вкус,но и невероятна глазура се получава.
Албена Асенова коментира:
Такъв загар от меда предполагам се е получил?
Албена Асенова коментира:
Бързо апетитно хлебче
Албена Асенова коментира:
Уважаема госпожа или госпожица Мария Симеонова,бих искала да уточня ,че киш не означава само „Киш Лорен“,който се приготвя от изброените от вас съставки.Киш е вид пай със солена плънка.Произходът на киша е Германия,където за пълнеж се е използвало това което е останало от продуктите в кухнята.После е пренесен във Франция,където най-голяма популярност получава „Киш Лорен“ Рецептата която съм приготвила не е авторска.Аз не съм кулинар,нито работя в тази сфера и не съм толкова добра ,че да измислям рецепти.Така си беше кръстена,такива бяха и съставките.Борд кишът има,нямам подходяща форма,за това използвах тава.
Албена Асенова коментира:
Направо да се омъжиш повторно!
Албена Асенова коментира:
Такава цветна питка за пръв път виждам,много е ефектна!
Албена Асенова коментира:
След като са пържени не мисля,че е удачен зехтина,но въпрос на вкус.
Албена Асенова коментира:
От ,,Берьозка" руски магазин.Там продават и консерви ,,сгущойнка".Това е ,предполагам знаеш карамелизирано кондензирано мляко или т.н.дулсе де лече .
Албена Асенова коментира:
А каква е ролята на горчицата,само за вкус ли?
Албена Асенова коментира:
Много красиви цветчета!Идеални парти хапки!
Албена Асенова коментира:
Разтече се на първите.После направих вдлъбнатинка по средата на бисквитите.А и те се поотпуснаха малко.
Албена Асенова коментира:
А какво е количеството на сиренето?