Пробвах го вече 2 пъти,рецептата беше малко по-различна освен описаното сложих и скилидки чесън и други подправки -риган,босилек,чубрица,също така заливката беше 1/2 зехтин и 1/2 олио и се мариноваше около 1 седмица,но стана много вкусно!
Страхотни стаанаха! Нямах пшеничен зародиш и сложих 1 чаша овесени ядки и добавих повече тахасн и мед,за да се получи консистенцията и се получиха невероятни!
Лично аз не го сварих само го накиснах за няколко часа,докато хубаво поеме течността,после само трябва да ги наглеждаш като ги печеш,че аз първия път като ги правих малко ги попрепеках,но вече 2-3 пъти ги правя и всички вкъщи много ги харесват.Приятен ден!
Много е ефективна сместа при всякакъв вид рани,вече трета година я правим и я ползваме вкъщи и има страхотен ефект.За другите неща не знам дали помага ще я пробвам,но за заздравяване на рани със сигурност,дори и белезите са по-малки и по-незабележими.
Моите коментари