Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много вкусна стана!
Анонимен коментира:
Много вкусни станаха!
Анонимен коментира:
Много вкусен стана
Анонимен коментира:
Страхотна стана!
Анонимен коментира:
Малко повече брашно сложих,за да получа правилната консистенция и предварително разтворих содата в малко вода,но хлябът стана много вкусен!
Анонимен коментира:
Много е вкусна супата,доста често я готвя и вкъщи всички я харесват!
Анонимен коментира:
Пробвах го вече 2 пъти,рецептата беше малко по-различна освен описаното сложих и скилидки чесън и други подправки -риган,босилек,чубрица,също така заливката беше 1/2 зехтин и 1/2 олио и се мариноваше около 1 седмица,но стана много вкусно!
Анонимен коментира:
Много вкусно стана!,
Анонимен коментира:
Страхотни стаанаха! Нямах пшеничен зародиш и сложих 1 чаша овесени ядки и добавих повече тахасн и мед,за да се получи консистенцията и се получиха невероятни!
Анонимен коментира:
чудесни стават!
Анонимен коментира:
много вкусни!
Анонимен коментира:
Пробвахме я стана много приятна на вкус и леко газирана.
Анонимен коментира:
Лично аз не го сварих само го накиснах за няколко часа,докато хубаво поеме течността,после само трябва да ги наглеждаш като ги печеш,че аз първия път като ги правих малко ги попрепеках,но вече 2-3 пъти ги правя и всички вкъщи много ги харесват.Приятен ден!
Анонимен коментира:
Много е ефективна сместа при всякакъв вид рани,вече трета година я правим и я ползваме вкъщи и има страхотен ефект.За другите неща не знам дали помага ще я пробвам,но за заздравяване на рани със сигурност,дори и белезите са по-малки и по-незабележими.
Анонимен коментира:
Много вкусни станаха , малко ги препеках , но пак станаха хубави и за следващия път ще ги пека по-малко .
Анонимен коментира:
Страхотно стана , мерси за рецептата и у нас всички я харесаха !
Анонимен коментира:
Пробвах ги няколко пъти и стават чудесни , вместо копър слагам риган и чубрица . Пробвах даже и с ориз и стават прекрасни .
Анонимен коментира:
Пробвах първата рецепта и стана бързо и страшно вкусно! Задължително ще пробвам и другите две рецепти!