Азиатска Кухня

Открий всички 100 авторски предложения за азиатска кухня в Готвач.бг.
Японски палачинкиЯпонски палачинкиОпитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки....
Японски БухтичкиЯпонски БухтичкиРазбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и разбъркваме...
Японски КексЯпонски КексПодгответе си продуктите да са ви готови, като премервате и пресявате брашното, леко затопляте прясното мляко и разтворете напълно меда в него....
Японски оризЯпонски оризОризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Японски омлетЯпонски омлетРазбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Азиатски сандвичАзиатски сандвичЗагрейте голям, дълбок тиган на висока температура. Добавете олиото, целината и чушките и ги сотирайте докато омекнат. Ще отнеме около 2 минути. Прибавете...
Тайландски сладоледен шейкТайландски сладоледен шейкТайландски сладоледен шейк - идеален за разхлаждане. В блендер поставете сладолед, кубчета лед, портокал и захар....
Тайландски рибни кюфтенцаТайландски рибни кюфтенцаПасирате лютата чушка, кориандъра, чесъна, зеления лук и лимоновата тревата. Подсушете скарите и рибата. Добавете към горната смес и пасирайте...
Японски крем карамелЯпонски крем карамелИзвадете, охладете и сервирайте студен японския крем карамел. За любителите на крем карамела, ето и вариант за класически крем карамел....
Печурки по азиатскиПечурки по азиатскиСервирайте печурките по азиатски самостоятелно или като компания на ориз или месо. Добър апетит!...
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейкФурната се загрява предварително на 160°С. Млякото, маслото и сиренето се затоплят заедно котлона на средна топлина, след което се разбиват с...
Домашни японски сладкиДомашни японски сладки
Разбиваме жълтъците с вилица и добавяме захарта. Разбиваме 1-2 минути и сипваме сухото мляко и нишестето. Разбъркваме и размесваме с пръсти. Трябва...

Рейтинг

4.6
Общо 8 гласували
5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: