Gotvach.bg»Избрани Колекции»Азиатска Кухня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

2

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки.
Когато яйцата...

Загрейте голям, дълбок тиган на висока температура. Добавете олиото, целината и чушките и ги сотирайте докато омекнат. Ще отнеме около 2 минути. Прибавете...

Тайландски сладоледен шейк - идеален за разхлаждане.
В блендер поставете сладолед, кубчета лед, портокал и захар....

Пасирате лютата чушка, кориандъра, чесъна, зеления лук и лимоновата тревата.
Подсушете скарите и рибата. Добавете към горната смес и пасирайте...

Извадете, охладете и сервирайте студен японския крем карамел.
За любителите на крем карамела, ето и вариант за класически крем карамел....

6
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: