Айвар лютеница

Айвар лютеница

0

солта и оцета, на вкус, според вашите предпочитания. Разсипете айвара в бурканчета, като гледате да не вкарвате въздух. Затворете ги и съхранявайте на хладно....

1

Айвар Лютеница

Разгледай всички 19 авторски предложения за айвар лютеница в Готвач.бг.
Айвар

Айвар

Изпичаме чушките и ги слагаме в тенджера. Захлупваме и оставяме за 15-20 минути. Обелваме ги, като отстраняваме и семките им. Чушките ги...

Сръбски Айвар

Сръбски Айвар

Изпечете патладжаните и чушките, обелете и ги смелете на машинка за месо. Прибавете счукан чесън, черен пипер, олио, сол и подкиселете на...

Кебапчета с домашен айвар

Кебапчета с домашен айвар

пипер. Оформете кебапчетата. Запечете ги в силно загрят грил тиган. Запечатайте ги добре от всички страни. Сервирайте кебапчетата и гарнирайте с топлия айвар и натрошено краве сирене....

Лютеница

Лютеница

1

Всички продукти ги почистваме. После се нарязват на ситно доматите и чушките. Лука го нарязваме на много ситно също. В дълбока тава се...

Бързо просо с домашен айвар

Бързо просо с домашен айвар

лъжици вкусен домашен фино смлян айвар (от червени чушки, патладжан и ароматни подправки). Разбъркваме хубаво и поднасяме украсено с маслини. Ароматно оранжево просо! Чудно Вкусно!...

Айвар с патладжани и чушки

Айвар с патладжани и чушки

Изпечете патладжаните и чушките. Отстранете дръжките, люспите и семките и смелете в машинка за мелене на месо (може да ги начукате в дървено...

Печена лютеница

Печена лютеница

горещите изпечени домати и започнете да стривате, доливайки зехтин. Не пестете зехтина, но внимавайте да не направите лютеницата прекалено мазна...

Старозагорска лютеница

Старозагорска лютеница

3

и солта. Оставете сместа да престои няколко часа. След това старозагорската лютеница е готова за консумация....

Люта лютеница

Люта лютеница

Смелете суровите зеленчуци и получената смес изсипете в тава, която сложете във фурната. Когато сокът се поизпари добавете оцета, олиото...

Македонска лютеница

Македонска лютеница

непрекъснато разбърквате. След като свалите от огъня и охладите лютеницата, насипете я в буркани, запечатайте и стерилизирайте 25 минути....

Тракийска лютеница

Тракийска лютеница

свалете от огъня. Напълнете горещата лютеница в буркани и запечатайте с капачки. Стерилизирайте 50 минути....

4.3
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: