Арабски питки

Арабски питки

0

). Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен). След появата на мехури се обръща...

1

Арабски Чеснови Питки

Открий всички 40 избрани предложения относно арабски чеснови питки в Готвач.бг.
Чеснови питки

Чеснови питки

. Намажете питките отгоре с разбитите прясно мляко и жълтък. С помощта на остър нож направете лек разрез по дължината им и в него поставете...

Арабска чеснова паста

Арабска чеснова паста

Небелените скилидки чесън се слагат в тавичка и се запичат за около 10 минути. Пекат се до омекване. След това се белят. Обелените скилидки...

Лесни арабски питки

Лесни арабски питки

удвои обема си/. Втасалото тесто се разделя на осем части, които се разточват на питки с дебелина 0. 5 сантиметър. Подреждат се в покрита с...

Арабски дюнер питки

Арабски дюнер питки

1

на сух загрят тиган. Готовите питки се нареждат една върху друга и се покриват с кърпа....

Баница с Арабски Питки

Баница с Арабски Питки

наредете баницата. Сложете една питка, намажете я с плънка, след което поставете втора питка, отново плънка и така да изчерпване на продуктите...

Бързи Арабски Питки

Бързи Арабски Питки

сладко! Съвети: 1. Колкото повече ги печете, толкова по хрупкави стават. 2. Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете...

Арабски питки на тиган

Арабски питки на тиган

трябва да се получи гладко и еластично. Оформете топчета с големината на орех и разточете всяко на тънка питка. Изпечете питките в сух тиган...

Пълнозърнести арабски питки

Пълнозърнести арабски питки

От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си...

Арабски питки на скара

Арабски питки на скара

2

страна, а от втората - към минута. Обърнете пак от първоначалната страна и така до готовност. Всяка питка се пече около 3 минути. Изпечените арабски питки може да намажете с масло по желание....

Чипс от арабски питки

Чипс от арабски питки

. Кашкавалът се настъргва. Питките се намазват със сместа с чесъна, поръсват се с кашкавал и с копър. Питките се режат на квадратчета, които се пекат на 200 градуса около 20 минути....

Черни арабски питки

Черни арабски питки

. Топките се разточват на тънки питки. Покриват се и се изчакват да втасат. Пекат се на загрят сач или тиган. Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: