Арменски Масленки

Открий всички 33 авторски предложения относно арменски масленки в Готвач.бг.
Арменски сладкиАрменски сладкиВодата и мазнината (масло или олио) се смесват и се кипват в подходящ съд. Добавя се солта и тенджерата се отмества от котлона. Предварително пресятото...
Сладки Арменски ЛокумкиСладки Арменски ЛокумкиЗа да приготвите тези бързи, лесни и вкусни арменски локумки, ще ви са необходими бързина и предварителна подготовка....
Вкусни арменски сладкиВкусни арменски сладкиРавни количества вода и олио се слагат в тенджера на котлона. Когато заври, се добавят содата и солта. След това се сваля от котлона и веднага...
Домашни арменски сладкиДомашни арменски сладкиВ подходящ съд сложете да заврат водата и олиота. Добавете содата и солта. След като сместа заври, изсипете брашното наведнъж и бъркайте енергично...
Арменски сладки с бадемиАрменски сладки с бадемиИзпечените арменски сладки оставете леко да поизстинат и все още топли ги оваляйте обилно в захарта, така че хубаво да полепне. 7....
Арменски сладки с виноАрменски сладки с виноОт всички продукти замесваме тесто. От тестото си правим топчета. По желание отгоре поставяме орехова ядка. Поставяме в тава и печем до готовност...
Сладки масленки с локумСладки масленки с локумНареждате масленките в тавичка покрита с готварска хартия и печете на 160 градуса. Не трябва да потъмняват и е хубаво да ги наблюдавате....
Арменски тулумбиАрменски тулумбиСервираме арменските тулумби студени....
Арменски пилафАрменски пилафПреди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Арменски ШашликАрменски ШашликПоднася се с арменски хляб Лаваш....
Арменски КешкекАрменски КешкекИзточник: Ани Шакарян Това е традиционно обредно арменско ястие, състоящо се от пилешко месо и жито....
Арменски кюфтетаАрменски кюфтетаКаймата се омесва с галетата, яйцето, подправките, смления чесън и нарязания на ситно магданоз и се оставя да престои поне 2 часа. Оформят се кюфтета...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: