Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....

Каймата се омесва с галетата, яйцето, подправките, смления чесън и нарязания на ситно магданоз и се оставя да престои поне 2 часа.
Оформят се кюфтета...

Разтворете маята във водата, добавете солта. Замесете твърдо тесто от двата вида брашно и маята - да стане еластично. Сложете го в намазнена купа...

Забърква се лепкаво тесто от посочените съставки и с намазани с олио ръце се правят топки.
Нареждат се в тавичка, намазана с олио или покрита с...

Масленките се пекат около 35 минути в загрята на 180 градуса фурна. Оставят се върху решетка, за да се охладят....

4
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: