Белтъчна Глазура за Торта

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за белтъчна глазура за торта в Готвач.бг.
Торта с белтъчна глазураТорта с белтъчна глазураЗа глазурата разбърквам белтъците със захарта до гъст сняг. Смесвам какаото, пудрата захар и водата, разбърквам....
Как да направим глазура за тортаКак да направим глазура за тортаС глазура се покрива горната част на някои торти, за да изглеждат по-апетитни....
Бисквитена торта с белтъчена глазураБисквитена торта с белтъчена глазураОформете белтъчена "шапка" върху тортата и я сложете в хладилника, докато стане време за поднасяне....
Как се прави белтъчна глазура?Как се прави белтъчна глазура?За глазура с белтъци на прах са ви нужни 3 белтъка или това е 3 с.л. белтъци на прах и вода около 6 с.л....
Кекс с белтъчна глазураКекс с белтъчна глазураНамажете охладеният кекс и поръсете с лимонени корички. изчакайте глазурата да стегне и поднесете....
Най-добрите глазури за тортиНай-добрите глазури за тортиБелтъчна глазура Белтъчната глазура е отлично решение за декориране на сладкиши, бисквити и торти....
Глазури и украси на тортиГлазури и украси на тортиС тази глазура можете да покриете тортата. Задължително охладете в хладилник....
Сладки звездички с белтъчна глазураСладки звездички с белтъчна глазураМоже да сложите и сладкарска боя в глазурата, за да стане цветна и да ги украсите както желаете....
Морковен кейк с белтъчна глазураМорковен кейк с белтъчна глазураКогато кейкът е готов, полейте с глазурата повърхността му. Изключете фурната и оставете така морковения кейк, докато фурната изстине....
Коледни меденки с белтъчна глазураКоледни меденки с белтъчна глазураЗа белтъчната глазура се разбива белтъкът на гъста пяна и се прибавя предварително пресятата два пъти пудра захар....
Коледни курабийки с белтъчна глазураКоледни курабийки с белтъчна глазураЗа глазурата: Белтъчната глазура се прави, като се разбият белтъкът, пудрата захар /пресята два пъти/ и няколко капки лимон с миксер....
Мини Каприз с белтъчна глазураМини Каприз с белтъчна глазураС пош без накрайник шприцовам белтъчната глазура. Запичам за много кратко във фурната на 120 градуса до леко покафеняване....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: