Блат за Реване

Разгледай всички 24 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Карамелено реванеКарамелено реване
. Внимателно добавете водата и изчакайте карамелът да се разтопи. Залейте реването с карамеления сироп и оставете карамелено реване в хладилника да се охлади....
Пияно реванеПияно реване
изпечете реването на 190 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин. Извадете готовото реване и оставете настрана, докато...
Маково реванеМаково реване
попие и вече може да поднесете, дори да е леко топло, като комбинирате със топка сметанов сладолед. Ако поднасяте маковото реване студено, го гарнирайте с бита сметана. Разкошно!...
Орехово реванеОрехово реване
1
да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп. Ореховото реване е много сполучливо....
Турско реванеТурско реване
6
Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...
Ненаситното реванеНенаситното реване
. Варим до леко сгъстяване. Накрая сиропираме изстиналия сладкиш с леко топлия сироп. Оставяме готовото реване на хладно за 1 час. Готов е за нападане!...
Сочно реванеСочно реване
и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...
Шоколадово реванеШоколадово реване
парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....
Портокалово реванеПортокалово реване
разбиват с миксер. Сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена тава. Пече се на 180 градуса за 25-30 минути. Изпеченият блат, след като се...
Лимоново реванеЛимоново реване
3
, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...
Икономично реванеИкономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....
Млечно реванеМлечно реване
ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади. Залейте със сиропа студения блат, оставете реването напълно да се охлади....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: