Блат за Торта с Бадемово Брашно

Открий всички 74 подбрани съвети относно блат за торта с бадемово брашно в Готвач.бг.
Бадемов блат за тортаБадемов блат за тортаПече се само по един блат. Поставям го в средата на фурната на 190 градуса и се изпича за 11 минути....
Бадемова торта без брашноБадемова торта без брашно
Прибираме бадемовата торта без брашно за 24 часа в хладилника да се стегне....
Бяла торта с бадемово брашноБяла торта с бадемово брашноУникално вкусна бяла торта с бадемово брашно! Много лека и приятна! Да ви е сладко! Поднесете със силно кафе!...
Шоколадово-бадемова торта без брашноШоколадово-бадемова торта без брашноС шпатула се прибавя и бадемовото брашно. Разбърква се добре....
Бадемова тортаБадемова тортаСложете тортата да се изпече в слаба фурна. След като изстине, разрежете на 2 блата и ги слепете с любимото си сладко....
Блат за тортаБлат за тортаХубаво изстиналият блат се разрязва на 3 части и се използва за приготвяне на домашна торта....
Кето баница с бадемово брашноКето баница с бадемово брашноБадемовото брашно се добавя постепенно при непрекъснато разбъркване. Сгъстете още с изварата. Сиренето се натрошава....
Великденски курабийки с бадемово брашноВеликденски курабийки с бадемово брашног бяло брашно и 100 г от бадемовото брашно....
Лимонов кекс с бадемово брашноЛимонов кекс с бадемово брашноСипете на струйка бадемовото брашно, а след него и пшеничното брашно, пресято с бакпулвера и нишестето....
Ароматни сладки с бадемово брашноАроматни сладки с бадемово брашноНакрая се сипва бадемовото брашно. От готовата смес се загребва с лъжица и се оформят купчинки в тава, застлана с хартия за печене....
Черешов чийзкейк с шоколадово бадемов блатЧерешов чийзкейк с шоколадово бадемов блатИзсипва се върху блата. Пече се в не много силна фурна около 160 градуса за около 20-30 минути, докато се стегне. Охлажда се....
Торта Бадемова фантазияТорта Бадемова фантазияПолучават се четири блата, но за тази торта ще използваме три, а четвъртия ще запазим....

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: