Варени Домашни Гевреци

Прегледай всички 20 подбрани съвети за варени домашни гевреци в Готвач.бг.
Варени геврециВарени гевреци
6
. Останалото тесто се събира, размесва и се използва за останалите гевреци. Кипнете вода с меда и пускайте вътре гевреците. След като изплуват, ги...
Варени гевреци със сусамВарени гевреци със сусам
на геврек. Намажете гевреците с олио и оваляйте в сусам, поставете ги във врящия сироп и след като изплуват от нея се вадят и нареждат в тава...
Домашни геврециДомашни гевреци
слепват, за да се получи кръгла форма. Гевреците се подреждат в набрашнена така и се оставят отново на топло за четвърт час. След това...
Варено Печени ГеврециВарено Печени Гевреци
. Сложете гевреците да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете ги 15-на минути или до приятно зачервяване....
Варени гевреци с мед и маково семеВарени гевреци с мед и маково семе
1
се свързват да се оформи геврече. В тенджера се заварява вода с мед. Пускаме гевреците за 30-40 секунди и изваждаме с решетъчна лъжица на табла...
Варени гевреци със сусам и макВарени гевреци със сусам и мак
1
тестото и правим фитили с дължина около 30 см. Във вряща вода прибавяме щипка сол и пускаме всяко геврече едно по едно. Изваждаме с решетъчна...
Домашни Гевреци от Парено ТестоДомашни Гевреци от Парено Тесто
В дълбок съд се изсипва водата заедно със зехтина и солта. Оставя се да заври, намалява се температурата на котлона и се прибавя брашното...
Варени Домашни ГевречетаВарени Домашни Гевречета
1
чаша с по-голям диаметър и една с по-малък оформяте гевречетата. В голяма тенджера кипнете вода и потопете вече оформените гевречета, варете...
ГеврециГевреци
1
брашното със содата бикарбонат. Всичко се смесва добре и се оставя да престои 2-3 часа. Точи се кора с дебелина 1 см и се изрязват гевреци...
Домашна апетитка без варенеДомашна апетитка без варене
3
Двата вида чушки се изпичат и се обелват. Доматите се изпичат много леко, колкото да може да се отдели люспата. Чесънът се обелва и също се...
Домашно варена сланинаДомашно варена сланина
Почистваме сланината и я нарязваме на парчета по желание. В дълбок съд поставяме водата и едрата сол на котлона. Оставяме така, за да заври...
Домашно Русенско вареноДомашно Русенско варено
. Затворете плътно с капачки. Варете 2 часа след завирането на водата. Бурканите охладете с капачките надолу....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: