Вегански Соленки

Открий всички 12 авторски предложения за вегански соленки в Готвач.бг.
Соленки
Соленки
Продуктите се омесват на тесто. Тестото се разточва и се реже на тънки лентички. Всяка лентичка се навива на спирала и се пекат в умерена...
Соленки Пликчета
Соленки Пликчета
1
Пресяваме брашното. Прибавяме му солта и вода, бъркаме и месим, докато получим тесто за точене. Оформяме го на топки и оставяме да отлежи за...
Американски соленки
Американски соленки
. Разточва се на лист с дебелина половин сантиметър и се нарязва на пръчици. Соленките се намазват с разбития с малко вода жълтък, поръсват се ...
Елементарни соленки
Елементарни соленки
1
Изваждаме маслото и крема сиренето предварително от хладилника да омекнат. След това ги смесваме и добавяме брашното с кашкавала и...
Безглутенови соленки
Безглутенови соленки
всеки квадрат/кръг сложете 1 лъжичка от плънката и прегънете на две или на пуричка. Така получените соленки подредете в тава, застлана с...
Соленки Розички
Соленки Розички
оформите соленките по различни начини, да разточите на дебела кора, нарежете на лентички и поръсите с ким или просто да направите малки топчета....
Точени соленки
Точени соленки
От изброените продукти се замесва меко тесто, като маста е разтопена на стайна температура, а сиренето е настъргано. Правят се около 15...
Гръцки соленки
Гръцки соленки
сусам. Режем ленти с къдраво ножче. Слагаме хартия за печене в голяма тава. Подреждаме соленките в тавата. Можем на ги нарежем и после да...
Соленки охлювчета
Соленки охлювчета
. Намазваме соленките с мас и масло и с яйце. Оставяме да втасат и печем в нагрята на 180 градуса фурна до готовност да станат златисти....
Уханни соленки
Уханни соленки
соленки в намаслена тава, намазваме ги с жълтък, поръсваме ги с кимион и ги печем до готовност....
Бабини соленки
Бабини соленки
. Разточете от него кора и изрежете соленки с желаната форма и големина. Подреждайте ги в подмазнена тава, намажете ги с яйце и ги изпечете до ...
Турски Соленки
Турски Соленки
5
Всички продукти се разбъркват, като брашното се добавя постепенно и по-малко. Трябва да се получи меко тесто. От тестото се отделят топчета...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: