Великденски Козунаци на Конци

Открий всички 41 избрани предложения относно великденски козунаци на конци в Готвач.бг.
Пухкави Великденски козунаци на конци
фитила. Сложете ги във форми и оставете да втасат, след което намажете с разбит жълтък, поръсете със ядките и захарта. Печете великденските ...
Великденски козунаци
. Поставете оформените козунаци в тавички, намажете с разбито яйце, поръсете със захар и украсете с белени бадеми и цели орехови ядки. Покрийте с ...
Великденски козунак
Маята, 2 с.л. брашно и 1/3 от захарта се поставят в затопленото прясно мляко. Сместа се оставя встрани, докато маята се активизира. Отделно...
Различни Великденски козунаци
златистия цвят. Охлаждаме и оставяме покрити с чиста кърпа до Възкресение Христово! Светли Великденски празници! Здраве и благоденствие във ...
Захаросан козунак на конци
7
прекалено много. Идеята е тестото да остане на мехури/въздушно, за да се получат конците. Отгоре намазвате с останалия жълтък, примесен с мъничко...
Усукан козунак на конци
3
. Оставяме тестото на топло, покрито с домакинско фолио, и след като е готово, го разделяме на няколко топки в зависимост колко козунака искаме...
Вит козунак на конци
1
или коняк стафиди. Оставете пак да втаса за 40 минути. Разделете готовото тесто на 3 еднакви топки и 1 по-голяма. Разточете голямата на...
Лимонов козунак на конци
1
го размесваме със смес от разтопено масло, олио и лимонова коричка. Месете, докато всичко се усвои от тестото. Оформете козунака според...
Пухкав козунак на конци
. Намазваме с белтък и оставяме още известно време преди да поръсим обилно със захар. Малките козунаци се пекат на 180 градуса около 35 минути на...
Изпитан Козунак на Конци
. Като поизстинат козунаците на конци, си режем или разчупваме. Стават вкусни и наистина на конци. Козунаците втасват ...
Кръгъл Козунак на конци
оформяте кръгли козунаци като оформяте фитили. Формата може да направите по много начини, оплитане на плитка и завиване на охлюв или както аз...
Козунак на конци
8
Предварително разтворете маята в топличкото прясно мляко с щипка захар. След като шупне я добавете с към 3 ч.ч. брашно с разбитите яйца, захарта...

Рейтинг

4.8
Общо 5 гласували
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: