Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденски Козунак за Диабетици
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Козунак за Диабетици

Великденски Козунак за Диабетици

Прегледай всички 12 авторски предложения относно великденски козунак за диабетици в Gotvach.bg.
Великденски козунакВеликденски козунакВеликденският козунак е готов....
Моя великденски козунакМоя великденски козунак
1
Може да се направи само 1 великденски козунак в тава с диаметър 30 см. Да ви е сладко! Успех!...
Вкусен великденски козунакВкусен великденски козунак
1
Вкусният великденски козунак е готов....
Озахарен великденски козунакОзахарен великденски козунак
Вкусни озахарени великденски козунаци!...
Чакан Великденски козунакЧакан Великденски козунак
Маята изсипваме в чаша и я заливаме с 1/3 от прясното мляко, което трябва да бъде с телесна температура. Захлупваме я и я оставяме да се активира....
Великденски козунак - тортаВеликденски козунак - торта
От предната вечер, преди да започне приготвянето на козунака, стафидите се накисват в рома....
Великденски козунак СлънцеВеликденски козунак Слънце
Намазваме си ръцете с масло, изсипваме тестото и започваме на оформяме козунака. Аз използвах тавата на самата фурна, но козунакът се разля....
Уникален великденски козунакУникален великденски козунак
Оставяте готовия козунак хубаво да изстине....
Великденски козунак с плънкаВеликденски козунак с плънка
1
Изваждаме великденския козунак с плънка и топъл се напада! Весел и вкусен Великден! Бъдете здрави!...
Великденски козунак с маслоВеликденски козунак с масло
Оформените козунаци пак се покриват с найлон и кърпа и се оставят на топло да втасват....
Великденски козунак с локумВеликденски козунак с локум
Оставете готовите козунаци да втасат, след което намажете с разбит жълтък с малко мляко, поставете отгоре локумчета, поръсете със захар и филирани...
Великденски козунак с боровинкиВеликденски козунак с боровинки
Сплитаме оформените плитки във формата на козунак и ги поставяме в намазнена форма....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: