Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тайните на Великденския Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

6

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....

Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...

Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...

Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: