Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тайните на Великденския Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на Великденския Козунак

Тайните на Великденския Козунак

Открий всички 12 подбрани съвети относно тайните на великденския козунак в Gotvach.bg.
Великденския козунак на бабаВеликденския козунак на бабаАктивирайте маята в топлото мляко със захар около 1 ч.л., 2 с.л. брашно и оставете да шупне. Пресейте брашното в тава, добавете щипка сол, направете...
Тайната съставка на божествения великденски козунакТайната съставка на божествения великденски козунак
Истинската тайна съставка на вкусния великденски козунак е... времето и търпението — но нека не бързаме....
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
5
За истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
Вижте също как да си направите козунак с ракия или любимия козунак с парченца шоколад....
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак с пълнежКозунак с пълнеж
Затопляме млякото. В него разтваряме маята с малко захар. Сипваме малко брашно около 1 ч.ч. и оставяме да шупне. След това в брашно си правим...
Козунак с масКозунак с мас
От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Козунак с подсладителКозунак с подсладител
1
Вижте също как да направите козунак за диабетици или вкусен козунак със стевия....
Козунак с канелаКозунак с канела
Маята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...
Козунак с лимонадаКозунак с лимонада
Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...
Козунак с бираКозунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: