Вкусен Козунак на Конци

Разгледай всички 28 подбрани съвети относно вкусен козунак на конци в Готвач.бг.
Много вкусен Козунак на конци
5
втасат около 30-40 мин. Отгоре се намазват с разбит белтък и се поръсват с влажна захар. Пекат се на 160 градуса около 50 мин. Единият козунак...
Захаросан козунак на конци
7
прекалено много. Идеята е тестото да остане на мехури/въздушно, за да се получат конците. Отгоре намазвате с останалия жълтък, примесен с мъничко...
Усукан козунак на конци
3
. Оставяме тестото на топло, покрито с домакинско фолио, и след като е готово, го разделяме на няколко топки в зависимост колко козунака искаме...
Лимонов козунак на конци
1
го размесваме със смес от разтопено масло, олио и лимонова коричка. Месете, докато всичко се усвои от тестото. Оформете козунака според...
Пухкав козунак на конци
, еластично тесто. За хубавия козунак трябва търпение и много топла стая за втасване на тестото. При температура от 26-27 градуса в стаята ще са ...
Вит козунак на конци
1
или коняк стафиди. Оставете пак да втаса за 40 минути. Разделете готовото тесто на 3 еднакви топки и 1 по-голяма. Разточете голямата на...
Кръгъл Козунак на конци
оформяте кръгли козунаци като оформяте фитили. Формата може да направите по много начини, оплитане на плитка и завиване на охлюв или както аз...
Изпитан Козунак на Конци
. Като поизстинат козунаците на конци, си режем или разчупваме. Стават вкусни и наистина на конци. Козунаците втасват три пъти. ...
Козунак на конци
8
Предварително разтворете маята в топличкото прясно мляко с щипка захар. След като шупне я добавете с към 3 ч.ч. брашно с разбитите яйца, захарта...
Голям селски козунак на конци
6
които се плетат или завиват на охлюв и се поставят във намазани тави. Готовите козунаци се слагат да втасат на топло и после ги мажем със...
Козунак на конци без месене
2
активираната мая. Започнах с голямото разбиване с бъркалките за тесто на миксера, така се вкарва въздух в самия козунак и няма нужда да се...
Здравословен и Вкусен Козунак
форми за козунаци с хартия за печене. Намазват се с разбит белтък. Втасват във фурната на 50 градуса около 1 час или докато изпълнят добре...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: