Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месене на Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да оплетем козунакЗа да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен....
Козунак на конци без месенеЗапочнах с голямото разбиване с бъркалките за тесто на миксера, така се вкарва въздух в самия козунак и няма нужда да се бие по 100 пъти....
6
Двуцветен козунак с течен шоколад без месене
Пече се двуцветен козунак с течен шоколад без месене около 45 минути на 180º.
Проверявате с дървена клечка....
Козунак с конци и месене в хлебопекарнаПека козунака на 160 градуса за около час, но все пак проверявам с клечка.
Козунакът с конци и месене в хлебопекарна е готов....
4
Объл козунак без месене
След като изтече времето, намаляваме фурната на 120 градуса и до изпичаме облия козунак без месене за още 30-40 минути....
Перфектен козунак без месенеАко се зачервят бързо перфектните козунаци без месене, покрийте със алуминиево фолио....
2
Козунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с маскарпонеПрилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
6
Козунак с шоколадСлед това започва трудното и продължително месене на козунака, като добавяме по малко от мазнината (смесени разтопено масло и олио) докато напълно...
1
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: