Вкусна Парена Туршия

Открий всички 74 подбрани съвети за вкусна парена туршия в Готвач.бг.
Туршия – паренаТуршия – паренаНа дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...
Парена туршияПарена туршияОбеления керевиз се нарязва на парчета, а карфиолът се накъсва на розички. Скилидките чесън се обелват....
Моята парена туршияМоята парена туршияАко желаете, може да си оставите в една купичка за директна консумация парена туршия, защото и така е вкусна....
Домашна парена туршияДомашна парена туршияПочистваме пиперките от семето и нарязваме на 2-3 парчета. Сваряваме саламурата и ги потапяме в нея за няколко минути....
Парена туршия със зелеПарена туршия със зелеИзмийте добре и почистете зеленчуците. Отрежете дръжките на чушките и ги набодете на няколко места с игла, нарежете зелето на ивички, морковите на...
Парена туршия от червена капияПарена туршия от червена капияСлед 18 дни парената туршия от червена капия е готова за консумация....
Туршия от парени камбиТуршия от парени камбиКоличествата са достатъчни за 4 трилитрови буркана. Сложете водата с оцета, солта, захарта и олиото да заврат. Измийте камбите и ги надупчете с игла...
Парена СланинаПарена СланинаНарежете я на малки парчета....
Парени соленкиПарени соленкиПарените соленки са много вкусни....
Парени геврециПарени геврециОт продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л. мед...
Парени поничкиПарени поничкиСмесете в купа брашното, захарта и бакпулвера. Разтопете маслото в млякото (на среден огън), добавете и карамфила. Снемете от огъня, извадете...
Парени кренвиршиПарени кренвиршиКрайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: