Вкусна Парена Туршия

Открий всички 16 подбрани съвети за вкусна парена туршия в Готвач.бг.
Парена туршия
Парена туршия
пръчици, за да се притиснат добре зеленчуците. Залейте подредената туршия в бурканите с охладената саламура, затворете и стерилизирайте бурканите за ...
Туршия – парена
Туршия – парена
домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата и най-отгоре нарязаното зеле. Между...
Домашна парена туршия
Домашна парена туршия
Почистваме пиперките от семето и нарязваме на 2-3 парчета. Сваряваме саламурата и ги потапяме в нея за няколко минути. Прецеждаме...
Парена туршия със зеле
Парена туршия със зеле
1
Измийте добре и почистете зеленчуците. Отрежете дръжките на чушките и ги набодете на няколко места с игла, нарежете зелето на ивички, морковите...
Парена туршия от червена капия
Парена туршия от червена капия
3
притиснете с по 2 кръстосани лозови пръчици. Затворете бурканите плътно и съхранявайте на хладно място. След 18 дни парената туршия от ...
Туршия от парени камби
Туршия от парени камби
2
Количествата са достатъчни за 4 трилитрови буркана. Сложете водата с оцета, солта, захарта и олиото да заврат. Измийте камбите и ги надупчете с...
Парена Сланина
Парена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...
Торта с парено тесто и вкусен крем
Торта с парено тесто и вкусен крем
разбийте сметаната на пухкав крем и добавяйте към нея от крема на етапи до край, получавате много вкусен млечно-сметанов крем. Започнете да...
Парени патладжани
Парени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...
Парено зеле
Парено зеле
Нарязваме предварително почистеното зеле на едри парчета. Смесваме продуктите за маринатата и ги кипваме, като ги разбъркваме до пълното им...
Парени кренвирши
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парени гевреци
Парени гевреци
От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: