Вкусна лютеница с мед

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно вкусна лютеница с мед в Готвач.бг.
Лесна лютеница с медЛесна лютеница с мед
на тънка струя към останалите продукти, като бъркате непрекъснато. Накрая разпределете сместа в отделни бурканчета, затворете ги добре с капачки и оставете лютеницата са ври за около 15-20 минути....
Лютеница с мед и чушкиЛютеница с мед и чушки
Чушките се изпичат и обелват. Смилат се. Добавя се доматеното пюре, черен пипер, кимион, мед и нарязан магданоз. Много силно се сгорещява...
Лютеница с медЛютеница с мед
Изпечете чушките, почистете от семето и дръжките и ги обелете. Смелете ги в машинка и добавете към тях доматеното пюре, меда, загрятото олио...
Домашна лютеница с медДомашна лютеница с мед
мляна лютеница. След това смесваме чушките, доматите, чесъна, добавяме меда и солта и слагаме на котлона да ври. Веднага след това добавяме...
ЛютеницаЛютеница
1
Всички продукти ги почистваме. После се нарязват на ситно доматите и чушките. Лука го нарязваме на много ситно също. В дълбока тава се...
Балканска лютеницаБалканска лютеница
Доматите се нареждат в тавата на фурната върху хартия за печене. Пекат се в умерена фурна, докато люспата се спука и леко покафенеят, после се...
Сибирска лютеницаСибирска лютеница
Почистете и пасирайте доматите. Прибавете хряна. Подправете със сол и захар. Разбъркайте и разпределете в буркани. Затворете бурканите с...
Северозападна лютеницаСеверозападна лютеница
Измиваме чушките и ги печем върху котлона. Като станат готови ги задушаваме в найлонова торбичка или захлупен съд. След 10-15 минути обелваме...
Бабина лютеницаБабина лютеница
1
Всичко без подправките се сипва в дълбок съд и се разварява добре. Пасира се и се прецежда през фина цедка. Добавят се подправките и се вари до желана гъстота на лютеницата. Стерилизира се 5 мин....
Селска лютеницаСелска лютеница
1
Първо се изкарват дръжките на чушките, измиват се добре и се пекат върху печка. След като поизстинат малко, се белят и мелят на много ситно...
Любима лютеницаЛюбима лютеница
20-тина минути, свалете от огъня и оставете лютеницата да се охлади. Разпределете я в буркани, затворете и стерилизирайте 20 минути....
Търновска лютеницаТърновска лютеница
захарта, олиото, счукания чесън, ситно нарязания магданоз и сол. Варете до получаване на желаната гъстота. Насипете лютеницата в буркани, запечатайте ги и стерилизирайте 20 минути....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: