Гурме Предястия

Разгледай всички 74 авторски предложения за гурме предястия в Готвач.бг.
Стилни Гурме Предястия със СьомгаСтилни Гурме Предястия със СьомгаСъс сьомга можете да приготвите различни гурме предястия....
Гурме предястие с телешкоГурме предястие с телешкоМесото се нарязва на много тънки парченца, почти прозрачни. Всяко парченце се посолява от двете страни и се поръсва с черен пипер. Приготвя се марината...
Гурме предястие с патешкоГурме предястие с патешкоЛистенцата на босилека се накъсват. Приготвя се смес за глазиране, като портокалите се изцеждат и сокът се смесва с меда, соевия сос и коняка....
Гурме предястие със сьомгаГурме предястие със сьомгаФранзелата се нарязва на филийки и се запича във фурна до златисто на 140 градуса. Стъблата на аспержите се обелват. Аспержите се поливат с 2...
С тези гурме предястия ще впечатлите вашите гостиС тези гурме предястия ще впечатлите вашите гостиАко искате да изненадате и впечатлите вашите гости с изискани гурме предястие, използвайте някои от тези идеи: Картофени подложки с чесън, крема...
Гурме предястие със свинско и крушиГурме предястие със свинско и крушиКрушите се разрязват на осем парченца, дръжките и сърцевините се махат. Маслото се загрява и в него се запържват до златисто парченцата круши....
Гурме кухняГурме кухняУ нас съществува още и понятието „гурме туризъм“....
Гурме предястие със смокини и синьо сиренеГурме предястие със смокини и синьо сиренеЗахарта се карамелизира на бавен огън до светъл карамел. Ореховите ядки се разделят на половинки и се пускат в захарта. Разбъркват се и се загряват...
Гурме ПилеГурме ПилеНарязваме на ситно лука, червения и зеления пипер и смачкваме чесъна. Запържваме ги в зехтина до омекване за около 5 минутки. Нарязваме си пилешкото...
Френски предястияФренски предястияПредястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер....
Ефектни гурме картофкиЕфектни гурме картофкиОбелете и нарежете картофите на много тънки кръгчета. В голяма купа сложете всичко заедно с маслото, което предварително сте разтопили. Разбъркайте...
Мариновани камби гурмеМариновани камби гурме1 ч. ч. = 250 мл Камбите се почистват, измиват и се разрязват на 4 или на 6 парчета, ако са по-големи. В дълбок съд се разбърква олиото, оцета...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: