Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гурме Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Листенцата на босилека се накъсват. Приготвя се смес за глазиране, като портокалите се изцеждат и сокът се смесва с меда, соевия сос и коняка....

Франзелата се нарязва на филийки и се запича във фурна до златисто на 140 градуса. Стъблата на аспержите се обелват.
Аспержите се поливат с 2...

Крушите се разрязват на осем парченца, дръжките и сърцевините се махат. Маслото се загрява и в него се запържват до златисто парченцата круши....

Захарта се карамелизира на бавен огън до светъл карамел. Ореховите ядки се разделят на половинки и се пускат в захарта. Разбъркват се и се загряват...

Ако искате да изненадате и впечатлите вашите гости с изискани гурме предястие, използвайте някои от тези идеи:
Картофени подложки с чесън, крема...

Аз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...

Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...

На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...

Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: