Домашен Хляб

Открий всички 62 избрани предложения относно домашен хляб в Готвач.бг.
Домашен хлябДомашен хляб
5
оставете за 1 час. Разточете тестото в правоъгълник и поставете кубчетата кашкавал. Навийте на руло. Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12...
Домашен селски хлябДомашен селски хляб
8
, която се получава, може преди да да сложите хляба да се пече, да го намажете с малко кисело мляко....
Домашен хляб с макДомашен хляб с мак
Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята. Пресяваме брашното в купа и...
Домашен хляб без глутенДомашен хляб без глутен
. Оставете да втаса и след това изпечете в загряна на 200 градуса фурна за около половин час. Готовият хляб без глутен се вади върху решетка, за да изстине....
Домашен царевичен хлябДомашен царевичен хляб
Царевичното брашно се смесва с бялото брашно. Оформя се кладенче. След това разбиваме маята с водата, докато шупне. Към нея прибавяме захарта...
Домашен кръгъл хлябДомашен кръгъл хляб
1
направете декорацията. Оставете хляба да втаса около 10-15 минути. Печете хляба на 180 градуса за 35-40 минути. Извадете изпечения хляб, поръсете с малко вода и покрийте с кърпа за кратко....
Домашен сплетен хлябДомашен сплетен хляб
ръце. Вземат се три фитила и се сплитат на плитка. Поставя се в намаслена тавичка. С останалите три фитила се оформя втория хляб. Хлябът...
Домашен хляб с украсаДомашен хляб с украса
1
загрята фурна на 180 градуса до готовност около 55 минути. Изважда се и охлаждаме върху решетка, чак тогава се нарязва с къдрав нож. Най вкусен е домашният хляб!...
Домашен ръчно направен хлябДомашен ръчно направен хляб
олио. С много остър нож правя няколко разреза, немного дълбоки. Оставям да втасва за втори път. Загрявам фурната до 160 градуса и пека хляба до готовност. Топлия хляб напръсквам със студена вода и завивам в чиста кърпа....
Домашен хляб с маслоДомашен хляб с масло
. Оставяме го да втасва, докато удвои обема си. Когато тестото е втасало, го премесваме отново и оформяме на хляб. Слагаме го върху хартия за печене...
Хляб с домашен квасХляб с домашен квас
хладилника и така до следващото месене. Този хляб е много вкусен - има леко кисел вкус и не се съхранява в найлон, а завит в кърпа....
Домашен хляб с плънкаДомашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта. Замесваме с разтворената в хладка вода мая...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: