Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

1

1

Когато тестото е втасало, го премесваме отново и оформяме на хляб.
Слагаме го върху хартия за печене и го оставяме за още 15 минути....

Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта.
Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...

Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме...

Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....

Печете този икономичен хляб в загрята фурна на 200 градуса за 30 минути.
След това охладете домашния хляб с хрупкава коричка върху решетка....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: