Домашни Хлебчета

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно домашни хлебчета в Готвач.бг.
Домашни хлебчетаДомашни хлебчетаВтасалите хлебчета се мажат с олио и се поръсват със сусам. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса....
Домашни Картофени ХлебчетаДомашни Картофени ХлебчетаОбелете картофите и ги сложете в съд за варене. Покрийте ги с вода и ги сварете до пълна готовност. Още топли ги намачкайте на пюре, като преди това...
Лесни домашни хлебчетаЛесни домашни хлебчетаОформяте на хлебчета и ги оставяте да удвоят обема си. Печете в загрята на 220 градуса фурна....
Невероятни домашни хлебчетаНевероятни домашни хлебчетаСлед като тестото е готово се приготвят хлебчетата....
Домашни чеснови хлебчетаДомашни чеснови хлебчетаАз използвам домашно приготвен хляб, когато ни останал в малко повече....
Домашни содени хлебчетаДомашни содени хлебчетаВ купа пресяваме брашното, прибавяме разбитите яйца, олиото, сметаната със содата и солта. Замесваме меко тесто, което оставяме да почине за 30 минути...
Домашни хлебчета с медДомашни хлебчета с медПечете хлебчетата около 25 мин в предварително загрята на 250 градуса фурна....
Хлебчета за домашни хамбургериХлебчета за домашни хамбургериГотовите хлебчета за домашни хамбургери покрийте с чиста кърпа....
Домашни хлебчета със сусамДомашни хлебчета със сусамВ дълбок съд правя кладенче. В една чаша слагам солта и маята и малко вода и разбърквам да се разтвори. Сипвам чашата в брашното и добавям вода по...
Бургери с домашни хлебчетаБургери с домашни хлебчетаРазполовяваме хлебчетата и подреждаме пълнежа, редейки лук, домати, краставички, люспи пазмезан, месото и кашкавала....
Домашни хлебчета с ГаудаДомашни хлебчета с ГаудаПравим тесто от 1 ч.ч. брашно, хладкото прясно мляко, маята, захарта и щипка сол. Разбъркваме всичко добре и оставяме сместа да удвои обема си. След...
Домашни хлебчета с ленено брашноДомашни хлебчета с ленено брашноГотовите хлебчета напръскайте с вода и покрийте с кърпа, за да омекнат....

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: