Еклери с Сладоледен Крем

Прегледай всички 74 избрани предложения относно еклери с сладоледен крем в Готвач.бг.
Еклери със сладоледен кремЕклери със сладоледен кремЕдва след като са напълно охладени се разрязва леко и с помощта на сладоледена лъжица се гребва от крема и се слага по топка във всеки еклер....
Еклери със сладоледЕклери със сладоледИзстиналите еклерчета се разрязват на две и се пълнят със сладолед по избор. Поднасят се веднага, за да не се разтопи сладоледът....
Крем за еклериКрем за еклериПодходящ е както за еклери, така и за различни торти и пасти....
Сметанов крем за еклериСметанов крем за еклериДано ви се хареса сметановият крем за еклери....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов кремИзвадете еклерите и оставете да изстинат напълно. Направете крема за еклери. Сложете в касерола половината мляко и захарта на котлона....
Лесни еклери с кремЛесни еклери с кремИзваждат се еклерите и се оставят да се охладят, през това време се приготвя кремът за еклери....
Еклери с различен кремЕклери с различен кремРазрежете еклерите на две, напълнете с крема и затворете с капачето. Еклерите с различен крем са готови!...
Еклери с бананов кремЕклери с бананов кремОхранените еклери пълним с крем и украсяваме по желание с пудра захар или разтопен шоколад. Еклерите с бананов крем са страхотни....
Еклери с портокалов кремЕклери с портокалов кремНашите еклери с портокалов крем са готови, по желание поръсваме със пудра захар отгоре. Рецептата за еклери е готова!...
Домашни еклери с кремДомашни еклери с кремПоизстиналите еклери се разрязват по средата и с помощта на малка лъжичка се пълнят с крем....
Еклери с маслен кремЕклери с маслен кремКогато се опекат ги нареждаме в подходящ съд и ги пълним с крем. Приготвяне на масления крем: Слагаме млякото на котлона да заври....
Еклери с орехов кремЕклери с орехов кремЕдната част еклерите ги пълним с орехова смес и с две кубчета кисели краставички, другата част от еклерите се пълнят пак с орехов крем, но с две кубчета...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: