Захаросани Ябълки

Прегледай всички 17 авторски предложения относно захаросани ябълки в Готвач.бг.
Захаросани ябълки
Захаросани ябълки
. Разбърква се и вече сместа е готова. Всяка от ябълките се набучва на дървени шишчета и така се потопява в захарния разтвор. Щом се извадят се...
Сладки захаросани ябълки
Сладки захаросани ябълки
. Разбъркваме сиропа, докато се сгъсти. Добавяме и степчето за цвят. Всяка ябълка се потапя в червената захарна смес. Оставяме в тава или ...
Захаросани ябълки с ядки
Захаросани ябълки с ядки
5
захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...
Захаросани ябълки по руски
Захаросани ябълки по руски
1
. Така приготвените ябълки може да използвате както за гарнитура към меса, така и за за сладкиши и кремове....
Захаросани бутерки с ябълки и канела
Захаросани бутерки с ябълки и канела
Обелете ябълките, почистете ги от семките и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги в съд на котлона и прибавете половината захар. Задушете ги...
Захаросани милинки
Захаросани милинки
3
Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...
Захаросани праскови
Захаросани праскови
1
Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...
Захаросани вишни
Захаросани вишни
Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...
Захаросани орехи
Захаросани орехи
Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...
Захаросани плодове
Захаросани плодове
Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...
Захаросани Охлюви
Захаросани Охлюви
1
Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто. Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7...
Захаросани бадеми
Захаросани бадеми
сироп и продължете да варите бадемите, като разбърквате, докато захарта се полепи по ядките. Долейте внимателно половината сироп и отново бъркайте. ...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: