Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Захаросани Орехи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Захаросани орехиПочистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час....
Захаросани кестени
Захаросаните кестени може да сервирате като гарнитура към печено месо.
Кестените много си подхождат с пуешки пържоли....
Захаросани ябълки
Щом се извадят се подреждат в плосък съд една до друга и се оставят да изстинат и да стегне захарта....
Захаросани Дюли
Измиваме и почистваме дюлите. Нарязваме ги на кубчета.
Сипваме водата и захарта на котлона и кипваме. Добавяме и лимоновия сок и варим, докато...
Захаросани милинкиМаята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко.
Пресяваме брашното и добавяме...
3
Захаросани прасковиНакрая се овалват в кристална захар и се нареждат в поднос. Може да се поставят и зелени листенца за декорация....
1
Захаросани плодове
След това фурната се намалява на 80 градуса и се сушат около 30-40 минути, без да се отваря вратичката....
Захаросани моркови
Морковите се обелват и се режат на кубчета. Заливат се с вряла вода и се варят 2 минути. Отцеждат се, отварата се запазва....
Захаросани кифлички
Нареждат се в намазнена и набрашнена тава. С нож се правят леки разрези по кифлите....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: