Gotvach.bg»Избрани Колекции»Захаросана Ябълка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Захаросана Ябълка

Захаросана Ябълка

Разгледай всички 12 авторски предложения относно захаросана ябълка в Gotvach.bg.
Захаросани ябълки с ядкиЗахаросани ябълки с ядкиЗахаросаните ябълки с ядки са готови!...
Захаросани ябълки на шишчетаЗахаросани ябълки на шишчета
Захаросаните ябълки на шишчета са чудни!...
Захаросани ябълки по рускиЗахаросани ябълки по руски
1
Ябълките се обелват, режат се на четвъртинки и се пускат във врящия сироп....
Печени захаросани ябълки с канела и ванилияПечени захаросани ябълки с канела и ванилия
Печените ябълки се връщат във фурната и се пекат още за 5 мин. Печените захаросани ябълки с канела и ванилия се сервират се охладени....
Захаросани ябълкиЗахаросани ябълки
Всяка от ябълките се набучва на дървени шишчета и така се потопява в захарния разтвор....
Сладки захаросани ябълкиСладки захаросани ябълки
1
Сладките захаросани ябълки са готови....
Захаросани бутерки с ябълки и канелаЗахаросани бутерки с ябълки и канела
Обелете ябълките, почистете ги от семките и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги в съд на котлона и прибавете половината захар....
Ябълки с кремЯбълки с крем
Пълнят се ябълките. Белтъците с 200 г захар се разбиват на сняг и се поставят отгоре върху ябълките като шапка....
Ябълки с нишестеЯбълки с нишесте
1
Ябълките се обелват и режат на резени. Слагат са в малка тенджера с малко вода и се задушават за около 10 мин....
Ябълки с виноЯбълки с вино
Внимателно почистваме ябълките, като ги разрежем на половинки. Загряваме маслото и запържваме ябълките до омекване....
Захаросани плодовеЗахаросани плодове
Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали. Нарежете...
Захаросани кифличкиЗахаросани кифлички
Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина. Нареждат...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: