Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Земна Ябълка

Земна Ябълка

Разгледай всички 12 подбрани съвети за земна ябълка в Gotvach.bg.
Туршия от гулия и морковиТуршия от гулия и морковиГулията първо се накисва във вода поне няколко часа....
Гулия с моркови и грахГулия с моркови и грах
Прибавяме и почистената и нарязана гулия, наливаме чаена чаша вода, прибавяме кубче зеленчуков бульон и след като поври 15 минути, добавяме и граха...
Витаминозна салата от гулия с морковиВитаминозна салата от гулия с моркови
Накиснете гулията във вода преди да я обелите или остържете....
Салата с моркови, гулия и орехиСалата с моркови, гулия и орехи
В подходяща купа смесете настърганите гулия и моркови, добавете чесъна, магданоза и изпечените орехи....
Салата с гулия и слънчогледови семенаСалата с гулия и слънчогледови семена
1
Гулията се измива много добре с четка, обелва се тънко, както се белят пресни картофки, и се нарязва на парченца....
Гулия с киноа, грах и морковиГулия с киноа, грах и моркови
Попарваме гулията с вряла вода за 1 час. След това задушаваме лука с малко вода и масло....
Мешана туршия с гулия и зелени доматиМешана туршия с гулия и зелени домати
Гулията я нарязваме на парчета също. В буркана слагаме солта, захарта и оцета. Редим зеленчуците, като ги редим на пластове....
Гулия с моркови, целина, гъби със сосГулия с моркови, целина, гъби със сос
Измиваме гулията, белим и нарязваме на кубчета. Също белим и нарязваме морковите, целината на кубчета и гъбите на филийки....
Крем пюре от тиква, гулия и кокосКрем пюре от тиква, гулия и кокос
В същата вода се пускат измитите грудки от гулия....
Гулия - Земна ЯбълкаГулия - Земна Ябълка
4
Съхранение на гулия Събраните грудки гулия бързо изсъхват, оставени на открито....
Яхния с гулияЯхния с гулия
Добавяме гулията и чубрицата. Оставяме яхнията да ври на слабичко. Яхнията с гулия е готова....
Кюфтета от гулияКюфтета от гулия
Гулията се измива, обелва и смила, а в последствие се изцежда максимално, до сравнително суха маса....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: