Gotvach.bg»Избрани Колекции»Земна Ябълка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прибавяме и почистената и нарязана гулия, наливаме чаена чаша вода, прибавяме кубче зеленчуков бульон и след като поври 15 минути, добавяме и граха...

Накиснете гулията във вода преди да я обелите или остържете....

Попарваме гулията с вряла вода за 1 час. След това задушаваме лука с малко вода и масло....

1

В подходяща купа смесете настърганите гулия и моркови, добавете чесъна, магданоза и изпечените орехи....

Измиваме гулията, белим и нарязваме на кубчета. Също белим и нарязваме морковите, целината на кубчета и гъбите на филийки....

Гулията я нарязваме на парчета също.
В буркана слагаме солта, захарта и оцета. Редим зеленчуците, като ги редим на пластове....

5

Гулията се измива, обелва и смила, а в последствие се изцежда максимално, до сравнително суха маса....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: