Звездев Джолан Печен

Прегледай всички 21 подбрани съвети за звездев джолан печен в Готвач.бг.
Печен Джолан по рецепта на Звездев
Печен Джолан по рецепта на Звездев
намалява на 150 градуса и ястието се пече още 2 часа и 30 минути. Ястието се поднася горещо. Бон апети!...
Печен агнешки джолан
Печен агнешки джолан
. Прибавяме и бульона и оставяме до готовност. Посоляваме и прибавяме черния пипер пожелание . Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз....
Мераклийски печен джолан
Мераклийски печен джолан
3
, извадете и преместете джолана в тава. Сипете половината от останалата марината около джолана и долейте бульона. Покрийте тавата с ...
Печен свински джолан
Печен свински джолан
5
. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да ...
Бавно печен свински джолан
Бавно печен свински джолан
2
вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото...
Печен свински джолан по чешки
Печен свински джолан по чешки
Счукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги...
Печен празничен джолан в плик
Печен празничен джолан в плик
Овкусете джолана с черен пипер, сол, червен пипер и го поставете в плик за печене. Завържете плика и поставете джолана в подходяща ...
Печен джолан с хрупкава кожичка
Печен джолан с хрупкава кожичка
посолява и се слага в тава, намазана с мазнина, покрива се с фолио и се пече 2 часа на 200 градуса. Фолиото се маха и джоланът се ...
Печен Джолан с Уорчестър сос
Печен Джолан с Уорчестър сос
вода. При готовност отстраняваме фолиото, намазваме джолана още един път с медената глазура и печем още 20 минути на 180°C, докато кожичката ...
Печен телешки джолан в гърне
Печен телешки джолан в гърне
Насичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне. Обелваме и нарязваме на дребно лука, морковите и доматите, и ги прибавяме в...
Печен свински джолан с подправки
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки. Оставяме да се маринова за 1 час в...
Бавно печен джолан в глинен съд
Бавно печен джолан в глинен съд
глинен гювеч. Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа. Поднасяте печения свински ...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка: