Звездев Джолан Печен

Прегледай всички 24 подбрани съвети за звездев джолан печен в Готвач.бг.
Печен Джолан по рецепта на ЗвездевПечен Джолан по рецепта на ЗвездевСлед като това време изтече, фурната се намалява на 150 градуса и ястието се пече още 2 часа и 30 минути. Ястието се поднася горещо....
Печен агнешки джоланПечен агнешки джоланСервираме по един джолан с гарнитура варен ориз....
Мераклийски печен джоланМераклийски печен джоланПокрийте тавата с алуминиево фолио и печете в загрята фурна на 160 градуса за час и половина....
Печен свински джоланПечен свински джоланНа следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за около 2...
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Печен празничен джолан в пликПечен празничен джолан в пликЗавържете плика и поставете джолана в подходяща тавичка за печене....
Печен свински джолан по чешкиПечен свински джолан по чешкиСчукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги подредете...
Печен Джолан с Уорчестър сосПечен Джолан с Уорчестър сосПри готовност отстраняваме фолиото, намазваме джолана още един път с медената глазура и печем още 20 минути на 180°C, докато кожичката остане хрупкава...
Печен телешки джолан в гърнеПечен телешки джолан в гърнеПечем в умерена фурна около 5 часа....
Печен свински джолан с подправкиПечен свински джолан с подправкиПечем в студена фурна на 180 градуса за 2 часа. Сервираме с гарнитура по избор....
Печен джолан с хрупкава кожичкаПечен джолан с хрупкава кожичкаФолиото се маха и джоланът се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка....
Печен свински джолан с винена маринатаПечен свински джолан с винена маринатаПеченият свински джолан с винена марината е готов....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: