Печен Джолан по рецепта на Звездев

Печен Джолан по рецепта на Звездев

0

намалява на 150 градуса и ястието се пече още 2 часа и 30 минути. Ястието се поднася горещо. Бон апети!...

1

Звездев Джолан Печен

Прегледай всички 21 подбрани съвети за звездев джолан печен в Готвач.бг.
Печен агнешки джолан

Печен агнешки джолан

. Прибавяме и бульона и оставяме до готовност. Посоляваме и прибавяме черния пипер пожелание . Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз....

Мераклийски печен джолан

Мераклийски печен джолан

3

, извадете и преместете джолана в тава. Сипете половината от останалата марината около джолана и долейте бульона. Покрийте тавата с алуминиево...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за...

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото...

Печен свински джолан по чешки

Печен свински джолан по чешки

Счукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги...

Печен джолан с хрупкава кожичка

Печен джолан с хрупкава кожичка

посолява и се слага в тава, намазана с мазнина, покрива се с фолио и се пече 2 часа на 200 градуса. Фолиото се маха и джоланът се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка....

Печен празничен джолан в плик

Печен празничен джолан в плик

Овкусете джолана с черен пипер, сол, червен пипер и го поставете в плик за печене. Завържете плика и поставете джолана в подходяща тавичка за...

Печен Джолан с Уорчестър сос

Печен Джолан с Уорчестър сос

вода. При готовност отстраняваме фолиото, намазваме джолана още един път с медената глазура и печем още 20 минути на 180°C, докато кожичката остане...

Печен свински джолан с подправки

Печен свински джолан с подправки

Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки. Оставяме да се маринова за 1 час в...

Печен телешки джолан в гърне

Печен телешки джолан в гърне

Насичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне. Обелваме и нарязваме на дребно лука, морковите и доматите, и ги прибавяме в...

Бавно печен джолан в глинен съд

Бавно печен джолан в глинен съд

глинен гювеч. Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа. Поднасяте печения свински джолан със салата. По желание изберете друга гарнитура за вашия джолан в гювеч....

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка: