Gotvach.bg»Избрани Колекции»Икономична Глазура за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


С тази глазура можете да покриете тортата. Задължително охладете в хладилник....

Белтъчна глазура
Белтъчната глазура е отлично решение за декориране на сладкиши, бисквити и торти....

2

Оставете шоколадовата торта за няколко часа на хладно преди консумация.
Какаовата торта II е готова....

Готовата торта се маже отгоре и отстрани обилно с крема и се поръсва с шоколадови стърготини....

Когато е готова тортата, се залива с една купичка от сиропа, докато още е топла....

2

След това се залива със затоплената до 35 градуса глазура, която задължително се излива наведнъж, а не на струйка....

Изсипваме 150 мл вода и 300 г глюкоза в тенджера и поставяме на котлона. Към тях прибавяме захарта.
В останалата студена вода накисваме двата желатина...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: