Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Кокошка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изчистваме и измиваме добре кокошката. След това я нарязваме на 6 парчета и ги изпържваме в сгорещеното олио....

Изчистваме и измиваме кокошката много добре. След това я нарязваме на порции, които задушаваме в маслото заедно с малко сол....

Бульонът се прецежда и наново се слага на огъня, като се връща нарязаното месо да се довари....

Махнете го от огъня и започнете да прибавяте от бульона в тигана, като разбърквате постоянно за да се получи еднородна смес....

Нарязвате месото на парчета, а сланината на кубчета. Запържвате ги в мазнината.
След като се позачервят, добавяте ситно нарязания лук, настърганите...

Измиваме кокошката, наливаме вода и сваряваме хубаво. Охлаждаме и отделяме месото от костите и нарязваме на ситни парчета....

Кокошката се нарязва на порции и се запържва в маслото, след което се изважда. В същата мазнина се изпържва ситно нарязаният
лук....

Кокошката се оставя в съд, похлупва се с капак и се оставя за 1 час да се маринова в хладилника....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: