Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Гулаш

Как се Готви Гулаш

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се готви гулаш в Gotvach.bg.
Гулаш в бираГулаш в бираЗалейте месото с бира, така че напълно да се покрие (около литър), и след като заври, намалете огъня на слаба степен и оставете така да къкри за около...
Гулаш с пастаГулаш с паста
Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста. Приятно!...
Гулаш с октоподГулаш с октопод
Ако това е прясно уловен октопод, трябва да се остави във фризера за около месец преди приготвяне, за да не е жилав....
Гулаш с агнешкоГулаш с агнешко
Свалете гулаша с агнешко от огъня и поднесете топъл....
Гулаш в гърнеГулаш в гърне
1
Всичко се обърква, слагат се дафиновите листа, захлупва се и се пече около 90 минути на 150 градуса....
Постен гулаш с гъбиПостен гулаш с гъби
Сервирайте гулаша, като гарнирате с варени картофи и поръсите с ситно нарязан магданоз. Постният гулаш с гъби е готов....
Баварски гулаш с кнедлиБаварски гулаш с кнедли
По желание може леко да запържите кнедлите в загрято олио или да сервирате направо в горещия гулаш. ...
Телешки гулаш с картофиТелешки гулаш с картофи
Нарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио. Когато страните придобият приятен...
Диетичен гулаш с бобДиетичен гулаш с боб
Забележка: В традиционния унгарски гулаш месото и зеленчуците се запържват. В случаят рецептата е приготвено по здравословен и диетичен начин....
Австрийски гулаш в мултикукърАвстрийски гулаш в мултикукър
Това ястие е невероятно, защото ароматът му е смайващ, продуктите са характерни за всяко домакинство и се готви за под 10 лв....
Вкусен гулаш с макарониВкусен гулаш с макарони
Когато бульонът заври, се прибавя дребните макарони. Гулашът се готви, докато се свари пастата....
Американски гулаш с фусилиАмерикански гулаш с фусили
Разбъркайте пастата с крема сиренето, докато се разтопи за около 3 минути. Отгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка: