Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!...

Ако това е прясно уловен октопод, трябва да се остави във фризера за около месец преди приготвяне, за да не е жилав....

1

Сервирайте гулаша, като гарнирате с варени картофи и поръсите с ситно нарязан магданоз.
Постният гулаш с гъби е готов....

По желание може леко да запържите кнедлите в загрято олио или да сервирате направо в горещия гулаш. ...

Нарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио.
Когато страните придобият приятен...

Забележка: В традиционния унгарски гулаш месото и зеленчуците се запържват. В случаят рецептата е приготвено по здравословен и диетичен начин....

Това ястие е невероятно, защото ароматът му е смайващ, продуктите са характерни за всяко домакинство и се готви за под 10 лв....

Когато бульонът заври, се прибавя дребните макарони. Гулашът се готви, докато се свари пастата....

Разбъркайте пастата с крема сиренето, докато се разтопи за около 3 минути.
Отгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка: