Гулаш

Гулаш

3

минути по-късно и доматите. Долива се с виното и вода така, че всичко да се покрие. Ястието ври, докато месото и зеленчуците са напълно готови....

1

Как се Готви Гулаш

Разгледай всички 34 избрани предложения относно как се готви гулаш в Готвач.бг.
Виенски гулаш

Виенски гулаш

В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко. Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и...

Унгарски гулаш

Унгарски гулаш

малко долейте 300 мл гореща вода. Сложете капак на съда и оставете да се готви за около 90 минути. След като телешкото се е разварило, може да...

Класически гулаш

Класически гулаш

1

вода заедно с червения пипер и се оставя гулаша да къкри на бавен огън около 1-2 часа, докато месото стане крехко....

Teлешки гулаш

Teлешки гулаш

. Оставете да се готви още 10-тина минути, снемете от котлона и овкусете със сол и черен пипер....

Свински гулаш

Свински гулаш

минути и се наръсва с накълцан магданоз. Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....

Гулаш Яхния

Гулаш Яхния

. При нужда се долива още вода. Когато месото омекне, се добавят нарязаните на едро картофи, дафиновият лист, мащерката, виното и доматеното пюре. Яхнията се вари още около 30 минути и е готова....

Чорба гулаш

Чорба гулаш

Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън...

Цигански гулаш

Цигански гулаш

. След като чушките поомекнат, добавете нарязаното кисело зеле. Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък магданоз за украса....

Партизански гулаш

Партизански гулаш

Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Гулаб джамун

Гулаб джамун

2

Захарта и водата се варят в тенджера за около 5 минути на слаб огън. Натрошете хляба и го залейте с млякото и се мачка, докато стане на каша...

3.1
Общо 7 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка: