Как се Пече Агне в пещ

Разгледай всички 55 подбрани съвети относно как се пече агне в пещ в Готвач.бг.
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
2
агне вече много години - така, както го е правила и моята баба. Аромата на печено в пещ Гергьовско агне е неповторим и не ...
Гергьовско агне на пещ
Гергьовско агне на пещ
1
отгоре с фолио. Тавата се поставя в силно сгорещена пещ или във фурна на печка, включена на 300 градуса. Когато започне да се запича, се ...
Агне на пещ
Агне на пещ
2
, докато оризът набъбне. Напълнете хубаво агнето с плънката и го зашийте. Намажете го с масло отвът равномерно и го увийте в алуминиево фолио. ...
Агне с дробене в селска пещ
Агне с дробене в селска пещ
4
нарязано. Готвим около 15 мин. Доливаме вода около 2 литра, може и повече - зависи колко ориз ще сложите. Слага се решетка и агнето отгоре. ...
Пълнено агне на пещ за Великден
Пълнено агне на пещ за Великден
хубаво с фолио - от мойта баба знам, че за тази цел в миналото са ползвали лапад, като са покривали агнето с дебел слой листа. Печем 2 часа ...
Печен Заек на Пещ
Печен Заек на Пещ
Поставяме заека в дълбока купа, наливаме червено сухо вино. Отриваме всички страни със солта и подправките и оставяме да се маринова за една...
Печено Агнешко в Пещ
Печено Агнешко в Пещ
можете да покриете тавата със алуминиево фолио. Сложете я във пещта, но на умерен огън, не по-малко от 2 часа. Колкото по-дълго се пече, толкова ...
Пуяк, печен в селска пещ
Пуяк, печен в селска пещ
сложен в тавата, в която ще се пече. Отворът, през който е пълнен, се зашива. Краката се завързват, за да не стърчат. Завива се със свинското було...
Печена тиква в селска пещ
Печена тиква в селска пещ
. Бялата и кафявата захар се объркват заедно с канелата и с тях се поръсва тиквата. Медът никога не се пече, без значение дали тиквата е в ...
Печено агне по добруджански
Печено агне по добруджански
формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Цяло печено агне
Цяло печено агне
, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. ...
Агне печено в трап
Агне печено в трап
клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: