Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Печено Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Печено Агне

Как да Приготвя Печено Агне

Открий всички 36 авторски предложения за как да приготвя печено агне в Gotvach.bg.
Цяло печено агнеЦяло печено агнеЦялото печено агне е готово....
Печено агне за ГергьовденПечено агне за Гергьовден
Тоест е добре да е горяла 4 часа, преди да се сложи агнето....
Печено Агне в ТрапПечено Агне в Трап
Агнето се пече в иззидан в земята трап. Преди да сложим да печем агнето, в трапа трябва да е горяла жар - минимум 4 часа....
Печено агне с оризПечено агне с ориз
Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
По желание може да направите формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Гергьовско пълнено печено агнеГергьовско пълнено печено агне
Бульона може да използвате за готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....
Печено гергьовденско агнеПечено гергьовденско агне
2
Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете....
Цяло печено агне в пещЦяло печено агне в пещ
Това цяло печено агнешко в пещ е подходящо и типично се приготвя за Гергьовден или Великден, а защо не и на двата празника!...
Пълнено печено агне за ВеликденПълнено печено агне за Великден
2
Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...
Печено агне на бавен огънПечено агне на бавен огън
Добре се намазва с мазнина и се слага да се пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори....
Бавно печено агне с натурален вкусБавно печено агне с натурален вкус
7
Бележки: Ако желаете, може да обелите половин килограм картофи, нарежете ги и ги добавете към бавно печеното агне 40-50 мин преди края на печенето...
Пълнено печено агне с пресни картофиПълнено печено агне с пресни картофи
Измиваме добре агнето и го окачваме да се изцеди. След това го посоляваме го и поръсваме с черен и червен пипер....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: