Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бавно печено пълнено агнеОставя се да престои така, докато приготвяме дроб сармата....
Агне печено в трап
Приготвя се голяма тава и дълбока-поне 12-14 см., защото на дъното се поставят дебели клонки от черница (измити и обелени от кората)....
Печено агне с плънка от зелен лук
Агнето се завива с фолио и се пече на умерен огън до готовност.
Накрая фолиото се маха и агнето се допича от двете страни....
Печено агне с плънка и свежа салата
Сервира се порция печено агне с дроб сарма и свежа салата.
Печеното агне с плънка и свежа салата е готово....
Цяло агне печено във фурна
Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала....
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещАромата на печено в пещ Гергьовско агне е неповторим и не може да се сравни с нищо....
2
Пълнено агне
Пълненото агне се пече в загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за...
Гергьовско агне
Пече се в плътно затворена пещ, отвора на която се замазва с тесто. Печенето може да стане и във фурна, без да се отваря по време на печенето....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Агне на пещСложете агнето да се пече за около 2 часа в пещ, която опалвате предварително.
Агнето на пещ е готово....
2
Торта Великденско агнеПечете кекса в загрята фурна на 170 градуса за 40-50 минути (проверявайте с клечка за зъби)....
3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: