Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Така приготвената и охладена подробица се пълни в агнето, зашива се и се свива, за да се вържат краката на агнето....

Сервира се порция печено агне с дроб сарма и свежа салата.
Печеното агне с плънка и свежа салата е готово....

Агнето се завива с фолио и се пече на умерен огън до готовност.
Накрая фолиото се маха и агнето се допича от двете страни....

Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала....

2

Пълненото агне се пече в загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за...

Пече се в плътно затворена пещ, отвора на която се замазва с тесто. Печенето може да стане и във фурна, без да се отваря по време на печенето....

Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....

2

3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: