Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено гергьовско агнеСложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ.
Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Пълнено гергьовденско агне
Налива се вода в тавата, в която ще се пече агънцето.
Отгоре се завива с кора от брашно и вода (да не прегаря). Покрива се и с фолио....
Гергьовско пълнено агне
Ако е останал бульон от печеното, отлейте го в друг съд за да не се разводнява месото и да се стегне. Слагайте трапезата и да ви е вкусно!...
Курбан с агне
Зашива се, за да не изпадне плънката. Агнето се намазва с останалата мазнина и се поръсва с червен пипер....
Кекс Великденско агнеТова е рецептата за традиционния немски сладкиш агънце Остерлам (Osterlamm), който се приготвя за Великден....
2
Пълнено цяло агнеДокато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Гергьовско агне по кулски
Пече се в тава, в която предварително се поставят тънки летвички, за да не се залепи агнето за дъното.
Сипва се 1/2 литър вода....
Гергьовско агне на пещПоставя се върху дълбока тава върху лозови пръчки, за да не залепне при печенето.
Налива се топла вода около агнето....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: