Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Агне с Магданоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено агне по добруджански
В тенджера със сгорещеното олио прибавяме нарязания на ситно лук, измития и почистен булгур, дреболиите, червения пипер, джоджена и магданоза, нарязани...
Гергьовско пълнено печено агне
Добавят се нарязаните зелении - зелен лук, лапад, джоджен и магданоз и нарязаните дреболийки....
Печено агне за Гергьовден
Снемете тенджерата от огъня и сложете нарязания на ситно магданоз (джоджен и мащерка)....
Печено агне с ориз
Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....
Печено гергьовденско агнеПъхнете да се пече за около 2 часа и половина.
След това махнете фолиото и добавете накълцаните лук и чесън....
2
Печено агне на бавен огън
Добре се намазва с мазнина и се слага да се пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори....
Бавно печено агне с натурален вкусЗа перфектен загар на вашето агнешко печено и хрупкава кожичка ще трябва да печете без фолиото за още 30 мин, като увеличите градусите....
7
Пълнено печено агне с пресни картофи
След това се добавят нарязаните на ситно лук, чесън, джоджен и магданоз....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: