Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Агне с Магданоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....

В тенджера със сгорещеното олио прибавяме нарязания на ситно лук, измития и почистен булгур, дреболиите, червения пипер, джоджена и магданоза, нарязани...

Бульона може да използвате за готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....

2

Добре се намазва с мазнина и се слага да се пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори....

7

След това се добавят нарязаните на ситно лук, чесън, джоджен и магданоз....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: